Yemek Zevki
droetker
  • Ana Sayfa
  • Tarifler
    • Balık Yemekleri
    • Çorba Tarifleri
    • Diyet Yemekleri
    • Dünya Mutfağı
    • Et Yemekleri
    • Hamur İşi Tarifleri
    • Salata Tarifleri
    • Sebze Yemekleri
    • Tatlı Tarifleri
    • İçecek Tarifleri
    • İftar Yemekleri
    • Kek Tarifleri
    • Kurabiye Tarifleri
    • Meze Tarifleri
    • Pasta Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Pilav Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Reçel Tarifleri
    • Tavuk Yemekleri
    • Yöresel Yemekler
  • Video
  • Galeri
  • Sağlık
  • Hakkımızda
  • Künye
  • Ana Sayfa
  • Tarifler
    • Balık Yemekleri
    • Çorba Tarifleri
    • Diyet Yemekleri
    • Dünya Mutfağı
    • Et Yemekleri
    • Hamur İşi Tarifleri
    • Salata Tarifleri
    • Sebze Yemekleri
    • Tatlı Tarifleri
    • İçecek Tarifleri
    • İftar Yemekleri
    • Kek Tarifleri
    • Kurabiye Tarifleri
    • Meze Tarifleri
    • Pasta Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Pilav Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Reçel Tarifleri
    • Tavuk Yemekleri
    • Yöresel Yemekler
  • Video
  • Galeri
  • Sağlık
  • Hakkımızda
  • Künye
No Result
View All Result
Yemek Zevki
No Result
View All Result
Home Tarifler Balık Yemekleri

Jülyen Sebzeli Palamut Buğulama

by Yemek Zevki Editör
16 Kasım 2014
in Balık Yemekleri
464 29
0
Jülyen Sebzeli Palamut Buğulama
740
SHARES
3.5k
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter

24

Jülyen Sebzeli Palamut Buğulama Malzemeler:

> 1 adet palamut balığı

> 1 adet büyük boy kuru soğan

> 2 adet domates

> 1 adet limon

> 1 adet kabak

> 1 adet havuç

> 1 adet kuru soğan

> 2 diş sarımsak

> 3 adet defne yaprağı

> 2 dal maydanoz

> 1 tatlı kaşığı tereyağı

> 2 yemek kaşığı zeytinyağı

> 1 tutam tuz > Yarım çay kaşığı karabiber

Jülyen Sebzeli Palamut Buğulama Hazırlanışı:

Ayıklanmış ve parmak kalınlığında doğranmış balığı içerisindeki siyahlıklar temizlenene kadar yıkayın ve peçete yardımı ile kurulayın. Yemeklik olarak doğradığınız soğanları ve sarımsakları tavanın tabanına koyun. Dilimlenmiş balıkları tavaya yerleştirin. Daha sonra balıkların arasına kabuğunu soyduğunuz limon ve domatesleri yerleştirin. Zeytinyağı, tuz, defne yaprağı ve karabiberi de koyduktan sonra tereyağını tam ortaya yerleştirin. İçi alınmış kabak ve havuçları ince şeritler halinde kesip, tavanın üzerine yerleştirin. Tavayı bir kapak ya da alüminyum folyo yardımı ile kapatın. Kısık ateşte 15-20 dakika pişirin.

Tags: Jülyen Sebzeli Palamut BuğulamaJülyen Sebzeli Palamut Buğulama HazırlanışıJülyen Sebzeli Palamut Buğulama MalzemelerJülyen Sebzeli Palamut Buğulama TarifiPalamut Buğulama
Previous Post

Portakallı İrmik Helvası

Next Post

Baharatlı Patates Salatası

Yemek Zevki Editör

Next Post
Baharatlı Patates Salatası

Baharatlı Patates Salatası

Bir yanıt yazın Yanıtı iptal et

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

  • Künye
  • Hakkımızda
  • Dergimize Abone Olun
Bize Ulaşın: +90 212 454 22 22

© 2025 IMG - Yemek Zevki

Welcome Back!

Login to your account below

Forgotten Password?

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Log In
No Result
View All Result
  • Ana Sayfa
  • Tarifler
    • Balık Yemekleri
    • Çorba Tarifleri
    • Diyet Yemekleri
    • Dünya Mutfağı
    • Et Yemekleri
    • Hamur İşi Tarifleri
    • Salata Tarifleri
    • Sebze Yemekleri
    • Tatlı Tarifleri
    • İçecek Tarifleri
    • İftar Yemekleri
    • Kek Tarifleri
    • Kurabiye Tarifleri
    • Meze Tarifleri
    • Pasta Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Pilav Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Reçel Tarifleri
    • Tavuk Yemekleri
    • Yöresel Yemekler
  • Video
  • Galeri
  • Sağlık
  • Hakkımızda
  • Künye

© 2025 IMG - Yemek Zevki