Ana Sayfa » Tarifler » Balık Yemekleri » Izgara Minekop Balığı

Izgara Minekop Balığı

Izgara Minekop Balığı
Puan ver

et

Malzemeler:
> 400-500 gram minekop balığı
> 1 adet büyük boy patates
> 1 tatlı kaşığı tereyağı
> 2 çorba kaşığı rendelenmiş kaşar peyniri
> 1 tutam muskat rendesi
> 1-2 adet küçük boy turp
> Kırmızı soğan, roka

Hazırlanışı: Patatesi yıkayıp kuruladıktan sonra alüminyum folyoya sarın. 200 dereceye ayarlı fırında, patates yumuşayıncaya kadar yaklaşık 45-50 dakika pişirin. Fırından alın. Folyoyu çıkarıp patatesi enine ikiye kesin. Kaşıkla içini hafifçe çıkarın. Üzerine birer tutam muskatı, küçük parçalar halinde tereyağını ve en son rendelenmiş kaşar peynirini serpin. Tekrar fırına verip peynirler kızarıncaya kadar bekletin. Minekop balığını fileto haline getirip iki parmak kalınlığında parçalara ayırın. Izgarada pişirin. Fırında kaşarlı patates, kırmızı soğan, turp ve roka eşliğinde servise hazır edin.

 

OKU ➤  Bosch’tan marifetli mutfak makinesi: MUM

Tavsiye

Ev Yapımı Peynir

Ev Yapımı Peynir

Ev Yapımı PeynirPuan ver Ev Yapımı Peynir (4 Parça Peynir İçin) Malzemeler: 1 litre günlük …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

error: İçerik izinsiz kopyalanamaz, başka mecralarda kullanılamaz 5846 Sayılı Fikir ve Sanat Eserlerini Koruma Kanunu Gereği (Site Telif Hakları) Konusunda Yasal Uyarıyı inceleyebilirsiniz