Yemek Zevki
Kurukahveci Mehmet Efendi
  • Ana Sayfa
  • Tarifler
    • Balık Yemekleri
    • Çorba Tarifleri
    • Diyet Yemekleri
    • Dünya Mutfağı
    • Et Yemekleri
    • Hamur İşi Tarifleri
    • Salata Tarifleri
    • Sebze Yemekleri
    • Tatlı Tarifleri
    • İçecek Tarifleri
    • İftar Yemekleri
    • Kek Tarifleri
    • Kurabiye Tarifleri
    • Meze Tarifleri
    • Pasta Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Pilav Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Reçel Tarifleri
    • Tavuk Yemekleri
    • Yöresel Yemekler
  • Video
  • Galeri
  • Sağlık
  • Hakkımızda
  • Künye
  • Ana Sayfa
  • Tarifler
    • Balık Yemekleri
    • Çorba Tarifleri
    • Diyet Yemekleri
    • Dünya Mutfağı
    • Et Yemekleri
    • Hamur İşi Tarifleri
    • Salata Tarifleri
    • Sebze Yemekleri
    • Tatlı Tarifleri
    • İçecek Tarifleri
    • İftar Yemekleri
    • Kek Tarifleri
    • Kurabiye Tarifleri
    • Meze Tarifleri
    • Pasta Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Pilav Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Reçel Tarifleri
    • Tavuk Yemekleri
    • Yöresel Yemekler
  • Video
  • Galeri
  • Sağlık
  • Hakkımızda
  • Künye
No Result
View All Result
Yemek Zevki
No Result
View All Result
Bambum Bambum Bambum
Home Tarifler Hamur İşi Tarifleri

Ispanaklı Izgara Paçanga

by Yemek Zevki Editör
30 Haziran 2015
in Hamur İşi Tarifleri
473 20
0
Ispanaklı Izgara Paçanga
739
SHARES
3.5k
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter

borek

Malzemeler:
> 500 gram ıspanak
> 100 gram tulum peyniri
> 2 adet yufka
> 2 adet kırmızı kapya biber
> 100 gram zeytinyağı
> ¼ demet maydanoz
> Tuz, karabiber
Sos İçin:
> 2 adet domates
> 2 diş sarımsak
> 1 yemek kaşığı zeytinyağı
> Tuz, karabiber

Paçanga Hazırlanışı: Ispanakları yıkayıp ayıklayın. Ufak ufak doğrayın ve zeytinyağı, tuz, karabiber ile soteleyin. Biberleri közleyin ve ıspanağın içine doğrayarak ilave edin. Sotelenmiş ıspanağı bir tepsiye alın ve tulum peynirini ilave edin. Üçgen ve eşit parçalara kestiğiniz yufkaların içerisine ıspanak karışımını ilave edin ve rulo şeklinde sarın. Orta ateşe ayarlı ızgarada her tarafını izleri çıkacak şekilde pişirin. Maydanozu ince ince kıyın ve paçangaların üzerine serpin. Sos için; Domates ve sarımsakları rendeleyin, zeytinyağını tavaya alın. Orta ateşte ısıtın. Sos kaynamaya başlayınca ocaktan alın. Tuz ve karabiber ilave edin.

 

Tags: sebze yemekleriyöresel yemekler
Previous Post

Sağlıklı Ramazan Sofralarının Baş Tacı: Tavuk

Next Post

Geleceğin Şefleri Özyeğin Üniversitesi’nde Ustalarıyla Buluştu

Yemek Zevki Editör

Next Post

Geleceğin Şefleri Özyeğin Üniversitesi’nde Ustalarıyla Buluştu

Bir yanıt yazın Yanıtı iptal et

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

  • Künye
  • Hakkımızda
  • Dergimize Abone Olun
Bize Ulaşın: +90 212 454 22 22

© 2025 IMG - Yemek Zevki

Welcome Back!

Login to your account below

Forgotten Password?

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Log In
No Result
View All Result
  • Ana Sayfa
  • Tarifler
    • Balık Yemekleri
    • Çorba Tarifleri
    • Diyet Yemekleri
    • Dünya Mutfağı
    • Et Yemekleri
    • Hamur İşi Tarifleri
    • Salata Tarifleri
    • Sebze Yemekleri
    • Tatlı Tarifleri
    • İçecek Tarifleri
    • İftar Yemekleri
    • Kek Tarifleri
    • Kurabiye Tarifleri
    • Meze Tarifleri
    • Pasta Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Pilav Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Reçel Tarifleri
    • Tavuk Yemekleri
    • Yöresel Yemekler
  • Video
  • Galeri
  • Sağlık
  • Hakkımızda
  • Künye

© 2025 IMG - Yemek Zevki