Ana Sayfa » Tarifler » Et Yemekleri » İncir Çekirdekli Dana Pirzola

İncir Çekirdekli Dana Pirzola

pirzola'nc'rMalzemeler

1 adet dana bonfile

1 adet bebek enginar

Un

Portakal suyu

Marine İçin:

Defne yaprağı

Kişniş

Tarhun

Sarımsak

Soğan suyu

Zeytinyağı

Nişastalı Patates İçin:

1 adet kızartmalık patates

Yarım su bardağı buğday nişastası

Sıvı yağ

Hazırlanışı

Dana pirzolayı defne yaprağı, soğan suyu, sarımsa, tarhun ve kişnişle marine ettikten sonra ızgarada pişirin. Portakal suyuna unu ekleyip, bebek enginarları haşlayın.
Nişastalı patates kızartması için; Patatesleri kibrit çöpü kalınlığında ve inceliğinde doğrayın. Buğday nişastasıyla harmanlandıktan sonra kızgın yağda kızartın.

Pirzolanızı haşlanan enginar ve patates kızartması ile süsleyip servise sunun.

OKU ➤  “Nestlé, İyi Beslen Mutlu Yaşa” Etkinliği, Geleceğin Diyetisyenleriyle Marketinize Geliyor

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir