Yemek Zevki
Kurukahveci Mehmet Efendi
  • Ana Sayfa
  • Tarifler
    • Balık Yemekleri
    • Çorba Tarifleri
    • Diyet Yemekleri
    • Dünya Mutfağı
    • Et Yemekleri
    • Hamur İşi Tarifleri
    • Salata Tarifleri
    • Sebze Yemekleri
    • Tatlı Tarifleri
    • İçecek Tarifleri
    • İftar Yemekleri
    • Kek Tarifleri
    • Kurabiye Tarifleri
    • Meze Tarifleri
    • Pasta Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Pilav Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Reçel Tarifleri
    • Tavuk Yemekleri
    • Yöresel Yemekler
  • Video
  • Galeri
  • Sağlık
  • Hakkımızda
  • Künye
  • Ana Sayfa
  • Tarifler
    • Balık Yemekleri
    • Çorba Tarifleri
    • Diyet Yemekleri
    • Dünya Mutfağı
    • Et Yemekleri
    • Hamur İşi Tarifleri
    • Salata Tarifleri
    • Sebze Yemekleri
    • Tatlı Tarifleri
    • İçecek Tarifleri
    • İftar Yemekleri
    • Kek Tarifleri
    • Kurabiye Tarifleri
    • Meze Tarifleri
    • Pasta Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Pilav Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Reçel Tarifleri
    • Tavuk Yemekleri
    • Yöresel Yemekler
  • Video
  • Galeri
  • Sağlık
  • Hakkımızda
  • Künye
No Result
View All Result
Yemek Zevki
No Result
View All Result
Bambum Bambum Bambum
Home Tarifler Et Yemekleri

İncir Çekirdekli Dana Pirzola

by Yemek Zevki Editör
24 Mart 2014
in Et Yemekleri
473 20
0
İncir Çekirdekli Dana Pirzola
739
SHARES
3.5k
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter

pirzola'nc'rMalzemeler

1 adet dana bonfile

1 adet bebek enginar

Un

Portakal suyu

Marine İçin:

Defne yaprağı

Kişniş

Tarhun

Sarımsak

Soğan suyu

Zeytinyağı

Nişastalı Patates İçin:

1 adet kızartmalık patates

Yarım su bardağı buğday nişastası

Sıvı yağ

Hazırlanışı

Dana pirzolayı defne yaprağı, soğan suyu, sarımsa, tarhun ve kişnişle marine ettikten sonra ızgarada pişirin. Portakal suyuna unu ekleyip, bebek enginarları haşlayın.
Nişastalı patates kızartması için; Patatesleri kibrit çöpü kalınlığında ve inceliğinde doğrayın. Buğday nişastasıyla harmanlandıktan sonra kızgın yağda kızartın.

Pirzolanızı haşlanan enginar ve patates kızartması ile süsleyip servise sunun.

Tags: Et Yemekleri
Previous Post

Kebap Aşkı

Next Post

Fırında Avokado Soslu Levrek

Yemek Zevki Editör

Next Post
Fırında Avokado Soslu Levrek

Fırında Avokado Soslu Levrek

Bir yanıt yazın Yanıtı iptal et

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

  • Künye
  • Hakkımızda
  • Dergimize Abone Olun
Bize Ulaşın: +90 212 454 22 22

© 2025 IMG - Yemek Zevki

Welcome Back!

Login to your account below

Forgotten Password?

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Log In
No Result
View All Result
  • Ana Sayfa
  • Tarifler
    • Balık Yemekleri
    • Çorba Tarifleri
    • Diyet Yemekleri
    • Dünya Mutfağı
    • Et Yemekleri
    • Hamur İşi Tarifleri
    • Salata Tarifleri
    • Sebze Yemekleri
    • Tatlı Tarifleri
    • İçecek Tarifleri
    • İftar Yemekleri
    • Kek Tarifleri
    • Kurabiye Tarifleri
    • Meze Tarifleri
    • Pasta Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Pilav Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Reçel Tarifleri
    • Tavuk Yemekleri
    • Yöresel Yemekler
  • Video
  • Galeri
  • Sağlık
  • Hakkımızda
  • Künye

© 2025 IMG - Yemek Zevki