Zeytinyağlı Enginar

Zeytinyağlı Enginar

Yapım: İnci BAK – Fotoğraflar: Hande GÖKSAN 4 Kişilik Malzemeler: 4 adet enginar, temizlenmiş 1 büyük boy soğan 1 adet büyük boy havuç 1 su bardağı taze bezelye içi 3-4 diş sarımsak, tercihen tazesinden 1 çay bardağı su 1 çay bardağı portakal suyu ve rendelenmiş kabuğu...

Limonlu Tavuk Izgara

Limonlu Tavuk Izgara

Yapım: İnci BAK - Fotoğraf: Hande GÖKSAN (4 Kişilik) Malzemeler: 8 parça tavuk eti (tercihen ızgaralık) Yarım demet dereotu 1 çorba kaşığı sıvı yağ 1 adet limonun suyu ve rendelenmiş kabuğu 1 tatlı kaşığı toz şeker Hazırlanışı: Geniş bir tavayı ısıtın. Şekerini, yarım limonun suyunu ve...

Page 45 of 1209 1 44 45 46 1.209

Follow & Subscribe

Instagram