Hatay mutfağı Ramazan ayı boyunca IST TOO menülerinde!

Hatay mutfağı Ramazan ayı boyunca IST TOO menülerinde!

Shangri-La Bosphorus, Istanbul; Ramazan ayı boyunca Hatay Sultan Sofrası’nın iki şefini ağırlayarak, sevdikleriyle lezzetli bir sofrada buluşmak isteyen misafirlerini Hatay mutfağını deneyimlemeye ve paylaşmaya davet ediyor. Uluslararası deneyim sunan restoranın iftar gelirlerinin bir kısmı ise Hatay Dostluk Kenti’ne bağışlanacak. Hatay Sultan Sofrası’nın yöresel lezzetlerini misafirlerle buluşturan...

Vişneli Ekmek Tatlısı

Vişneli Ekmek Tatlısı

Fotoğraf: Hande Göksan Prodüksiyon: İnci Bak (1 Tepsi İçin) Malzemeler: 1 paket büyük boy tost ekmeği 1 litre vişne suyu 500 gram toz şeker 100 gram taze kaymak Hazırlanışı: Tost ekmeğinin kenarlarını kesin. İsteğe göre yuvarlak bir kalıpla keserek şekillendirin ve fırın tepsisine yerleştirin. Önceden ısıtılmış 200...

İmambayıldı

İmambayıldı

(4 Kişilik) Malzemeler: 4 adet kemer patlıcan 2 adet soğan 1-2 adet çarliston biber 2 adet olgun domates Tuz, taze çekilmiş karabiber Bir tutam toz şeker 4-5 adet hurma Kızartmak için riviera zeytinyağı Hazırlanışı: Patlıcanları alacalı soyun. Ortadan ikiye kestikten sonra uç kısımlarında 1-2 cm kalacak...

Lokma Tatlısı 

Lokma Tatlısı 

Fotoğraf: Hande Göksan Prodüksiyon: İnci Bak  (6 Kişilik)  Malzemeler: 2 su bardağı un 20 gram yaş maya 1,5 çay bardağı ılık su 1 tutam tuz 50 gram tereyağı Kızartmak için sıvı yağ Şurubu İçin: 2 su bardağı toz şeker 1 çay bardağı su 1 çay kaşığı limon...

Kıymalı Açma Börek

Kıymalı Açma Börek

Fotoğraf: Hande Göksan -Prodüksiyon: İnci Bak (1 Küçük Tepsi İçin) Malzemeler: 2 su bardağı un 1 tatlı kaşığı zeytinyağı 1 tatlı kaşığı tuz ¾ su bardağı su Kıymalı karışım için: 2 çorba kaşığı sıvı yağ 3 adet soğan 1 kilo orta yağlı kıyma 1 demet doğranmış...

Page 26 of 1209 1 25 26 27 1.209

Follow & Subscribe

Instagram