İşte pirinç tüketiminin 5 önemli faydası!

İşte pirinç tüketiminin 5 önemli faydası!

Uzman Diyetisyen İpek Ağaca Özger, pirinç tüketiminin 5 önemli faydasını paylaştı. Uzman Diyetisyen İpek Ağaca Özger’e göre; Pirinç, sanılanın aksine kontrollü bir şekilde tüketildiğinde, sağlıklı ve besleyici bir besindir. Hepimizin tüketmekten keyif aldığı pirinci küçükten büyüğe her yaş grubu keyifle tüketebilir. Özellikle içerdiği kalsiyum, demir, niasin,...

Karalahana Çorbası

Karalahana Çorbası

Yapım: Volkan Aslan / Nalia Karadeniz Mutfağı 8 Porsiyon İçin Malzemeler: 400 gram işlenmiş karalahana (haşlanmış doğranmış) 20 gram mısır yarması, bir gece önceden ıslatılmış 20 gram barbunya, bir gece önceden ıslatılmış 100 gram kuru soğan, yemeklik 10 gram sıvı yağ 50 gram tereyağı 10 gram...

Kremalı Pırasa Çorbası

Kremalı Pırasa Çorbası

Fotoğraf: Özgür Bakır - Tarif: Serap Yomra (4 Kişilik) Malzemeler: 500 gram pırasa Tuz, karabiber 1 tutam rendelenmiş muskat 1-2 diş sarımsak 2 çorba kaşığı un 4-5 su bardağı et suyu veya sade su 1 çay bardağı krema 2 çorba kaşığı zeytinyağı Hazırlanışı: Pırasaları temizledikten sonra...

Page 12 of 1209 1 11 12 13 1.209

Follow & Subscribe

Instagram