Yemek Zevki
droetker
  • Ana Sayfa
  • Tarifler
    • Balık Yemekleri
    • Çorba Tarifleri
    • Diyet Yemekleri
    • Dünya Mutfağı
    • Et Yemekleri
    • Hamur İşi Tarifleri
    • Salata Tarifleri
    • Sebze Yemekleri
    • Tatlı Tarifleri
    • İçecek Tarifleri
    • İftar Yemekleri
    • Kek Tarifleri
    • Kurabiye Tarifleri
    • Meze Tarifleri
    • Pasta Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Pilav Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Reçel Tarifleri
    • Tavuk Yemekleri
    • Yöresel Yemekler
  • Video
  • Galeri
  • Sağlık
  • Hakkımızda
  • Künye
  • Ana Sayfa
  • Tarifler
    • Balık Yemekleri
    • Çorba Tarifleri
    • Diyet Yemekleri
    • Dünya Mutfağı
    • Et Yemekleri
    • Hamur İşi Tarifleri
    • Salata Tarifleri
    • Sebze Yemekleri
    • Tatlı Tarifleri
    • İçecek Tarifleri
    • İftar Yemekleri
    • Kek Tarifleri
    • Kurabiye Tarifleri
    • Meze Tarifleri
    • Pasta Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Pilav Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Reçel Tarifleri
    • Tavuk Yemekleri
    • Yöresel Yemekler
  • Video
  • Galeri
  • Sağlık
  • Hakkımızda
  • Künye
No Result
View All Result
Yemek Zevki
No Result
View All Result
CaliforniaWalnut CaliforniaWalnut CaliforniaWalnut
Home Tarifler Tatlı Tarifleri

Hindistan Cevizli Ekmek Kadayıfı

by Yemek Zevki Editör
20 Temmuz 2016
in Tatlı Tarifleri
468 25
0
Hindistan Cevizli Ekmek Kadayıfı
739
SHARES
3.5k
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter

hindistan-cevizli-ekmek-kadayifi

Hindistan Cevizli Ekmek Kadayıfı Malzemeler:

1 litre süt

200 gram toz şeker

80 gram tereyağı

80 gram un

50 gram Hindistan cevizi

150 gram ekmek kadayıfı

150 gram kırmızı orman meyveleri

100 gram kaymak

8 parça gümüş yaprak (isteğe göre)

 

Hindistan Cevizli Ekmek Kadayıfı Hazırlanışı:

Geniş bir tencerede önce tereyağının yarısını (40 gr) yağı eritin. Unu ekleyip 4,5 dakika kavurun. Sütü ve şekeri ilave edip karıştırmaya devam edin. Mikserle çok düşük devirde 5 dakika kadar çırpın. Kalan 40 gram çiğ tereyağına, Hindistan cevizini ilave edin. Mikserle 10 dakika boyunca çırpın ki yoğun bir kıvam elde edin. Servis kaselerine önce ince dilimler halinde ekmek kadayıflarını yerleştirin. Üzerlerine de muhallebiyi paylaştırın. İsteğe göre kırmızı orman meyveleri ve mevsim meyveleri püresi (kayısı, şeftali gibi) ve kaymak ile tatlının sunumunu tamamlayın.

Tags: Ekmek KadayıfıEkmek Kadayıfı MalzemelerEkmek Kadayıfı TarifiHindistan Cevizli Ekmek Kadayıfı Tarifi
Previous Post

Haşhaşlı Burgu Video

Next Post

Tavuklu Adana Kebabı Video

Yemek Zevki Editör

Next Post
Tavuklu Adana Kebabı Video

Tavuklu Adana Kebabı Video

Bir yanıt yazın Yanıtı iptal et

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

  • Künye
  • Hakkımızda
  • Dergimize Abone Olun
Bize Ulaşın: +90 212 454 22 22

© 2025 IMG - Yemek Zevki

Welcome Back!

Login to your account below

Forgotten Password?

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Log In
No Result
View All Result
  • Ana Sayfa
  • Tarifler
    • Balık Yemekleri
    • Çorba Tarifleri
    • Diyet Yemekleri
    • Dünya Mutfağı
    • Et Yemekleri
    • Hamur İşi Tarifleri
    • Salata Tarifleri
    • Sebze Yemekleri
    • Tatlı Tarifleri
    • İçecek Tarifleri
    • İftar Yemekleri
    • Kek Tarifleri
    • Kurabiye Tarifleri
    • Meze Tarifleri
    • Pasta Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Pilav Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Reçel Tarifleri
    • Tavuk Yemekleri
    • Yöresel Yemekler
  • Video
  • Galeri
  • Sağlık
  • Hakkımızda
  • Künye

© 2025 IMG - Yemek Zevki