Yemek Zevki
droetker
  • Ana Sayfa
  • Tarifler
    • Balık Yemekleri
    • Çorba Tarifleri
    • Diyet Yemekleri
    • Dünya Mutfağı
    • Et Yemekleri
    • Hamur İşi Tarifleri
    • Salata Tarifleri
    • Sebze Yemekleri
    • Tatlı Tarifleri
    • İçecek Tarifleri
    • İftar Yemekleri
    • Kek Tarifleri
    • Kurabiye Tarifleri
    • Meze Tarifleri
    • Pasta Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Pilav Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Reçel Tarifleri
    • Tavuk Yemekleri
    • Yöresel Yemekler
  • Video
  • Galeri
  • Sağlık
  • Hakkımızda
  • Künye
  • Ana Sayfa
  • Tarifler
    • Balık Yemekleri
    • Çorba Tarifleri
    • Diyet Yemekleri
    • Dünya Mutfağı
    • Et Yemekleri
    • Hamur İşi Tarifleri
    • Salata Tarifleri
    • Sebze Yemekleri
    • Tatlı Tarifleri
    • İçecek Tarifleri
    • İftar Yemekleri
    • Kek Tarifleri
    • Kurabiye Tarifleri
    • Meze Tarifleri
    • Pasta Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Pilav Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Reçel Tarifleri
    • Tavuk Yemekleri
    • Yöresel Yemekler
  • Video
  • Galeri
  • Sağlık
  • Hakkımızda
  • Künye
No Result
View All Result
Yemek Zevki
No Result
View All Result
CaliforniaWalnut CaliforniaWalnut CaliforniaWalnut
Home Tarifler Et Yemekleri

Hardal Soslu Şaşlık

by Yemek Zevki Editör
22 Eylül 2015
in Et Yemekleri
468 25
0
Hardal Soslu Şaşlık
739
SHARES
3.5k
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter

hardal-soslu-şaşlıkHardal Soslu Şaşlık Malzemeler:

400 gram bonfile (Yaprak kesilmiş bonfile)

1 çay bardağı zeytinyağı

1 çay bardağı ay çiçek yağı

250 ml. krema

1’er tatlı kaşığı karabiber, kimyon

1 adet orta boy rendelenmiş soğan

6 diş ince kıyılmış sarımsak

2 çorba kaşığı toz hardal

Garnitürü İçin:

Brokoli, karnabahar, taze fasulye, havuç

1 çorba kaşığı tereyağı

Tuz, taze çekilmiş Bağdat karabiber

Hardal Soslu Şaşlık Hazırlanışı:

Sosu için; Yağları, kremayı, baharatı, rendelenmiş soğanı ve ince kıyılmış sarımsağı bir kapta iyice karıştırın. Etleri bu malzemeye ekleyerek bulamaç haline getirin. Üzerini kapakla kapatıp buzdolabına aktarın ve bir gün boyunca dinlenmesini sağlayın. Daha sonra şişlere geçirip ızgarada pişirin.

Sebzeleri irice doğrayıp diri kıvamda buharda haşlayın. Henüz sıcakken geniş bir kaseye alıp tuzu, taze çekilmiş karabiberi ve tereyağını ekleyerek tatlandırın. Eti garnitür sebzeler ve acı-tatlı toz hardalı sos haline getirip üzerine ekleyip  hemen servise hazır edin.

Tags: Hardal Soslu ŞaşlıkHardal Soslu Şaşlık MalzemelerHardal Soslu Şaşlık TarifiHardal Soslu Şaşlık Yapımı
Previous Post

Karadut Şerbeti

Next Post

Bol Kekikli Bayram Kavurması

Yemek Zevki Editör

Next Post
Bol Kekikli Bayram Kavurması

Bol Kekikli Bayram Kavurması

Bir yanıt yazın Yanıtı iptal et

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

  • Künye
  • Hakkımızda
  • Dergimize Abone Olun
Bize Ulaşın: +90 212 454 22 22

© 2025 IMG - Yemek Zevki

Welcome Back!

Login to your account below

Forgotten Password?

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Log In
No Result
View All Result
  • Ana Sayfa
  • Tarifler
    • Balık Yemekleri
    • Çorba Tarifleri
    • Diyet Yemekleri
    • Dünya Mutfağı
    • Et Yemekleri
    • Hamur İşi Tarifleri
    • Salata Tarifleri
    • Sebze Yemekleri
    • Tatlı Tarifleri
    • İçecek Tarifleri
    • İftar Yemekleri
    • Kek Tarifleri
    • Kurabiye Tarifleri
    • Meze Tarifleri
    • Pasta Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Pilav Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Reçel Tarifleri
    • Tavuk Yemekleri
    • Yöresel Yemekler
  • Video
  • Galeri
  • Sağlık
  • Hakkımızda
  • Künye

© 2025 IMG - Yemek Zevki