Ana Sayfa » Haber Turu (sayfa 64)

Haber Turu

Porland’dan Yeni Koleksiyon: “Masal”

Dünyanın önde gelen ressamlarından Mehmet Güleryüz, Porland için yeni bir koleksiyon tasarladı. Masal ismini taşıyan bu yeni ve çok özel koleksiyon İstanbul masallarının benzersiz bahçelerinin zarafetini günümüze taşıyor. Porland, İstanbul masallarının eşsiz büyüsünü yaşatacak yeni bir koleksiyona imza atıyor. Dünya çapındaki önemli ressamımız Mehmet Güleryüz’ün desen çizimlerini yaptığı Masal adındaki yeni koleksiyon üç yıllık bir çalışmanın eseri. Bu özel seriye …

Devamını oku »

Çocuklar, Jamie’s Italian’da ‘Pizza’ Yapmayı Öğreniyor

Jamie Oliver ve Gennaro Contaldo’nun 2008 yılında kurduğu Jamie’s Italian, rahat ve eğlenceli ortamı, iyi gıda, dengeli tarım ve serbest dolaşan hayvanlar felsefesini 2014 yılında Türkiye’ye taşıdı. Zorlu Center’da ‘İyi Gıda’ konsepti ile hizmet vermeye devam eden Jamie’s Italian, çocuklar için her hafta bir ‘İyi Yemek Atölyesi’ düzenliyor. “Herkes iyi yemek yemelidir” diyen Jamie’s Italian, her pazar günü, 6 -10 …

Devamını oku »

Blanco Jaron İle Mutfakta Simetri Sanatı

Özgün tasarımlarıyla mutfakları hayal gücünün dokunduğu en özel alanlar haline getiren Blanco, yeni ürünü Blanco Jaron’un simetrik ve yalın çizgisi ile kusursuzluğu yeniden yorumluyor. Eviye ve armatürün dünyaca ünlü markası Blanco’nun ödüllü tasarım ekibi SteelArt konseptli tasarımları, paslanmaz çeliği kullanarak mutfaklarda harikalar oluşturuyor. Yüksek deneyim ve kusursuz işçilikle trendleri değiştiren Blanco SteelArt imzalı Blanco Jaron da eviye ve armatürde muhteşem …

Devamını oku »

Pakmaya’dan Sofranıza Yepyeni Bir Ekmek Karışımı: Altın Sarısı Rüşeymli Ekmek

Dünyanın en büyük 3 maya üreticisinden biri olan Pakmaya, fırıncılık sektörüne yönelik yeni bir ekmek karışımı hazırladı. 20 kilogramlık ambalajda sunulan rüşeymli ekmek karışımı, lezzetinin yanı sıra faydalarıyla da dikkat çekiyor. 250.000 ton yaş maya kapasitesiyle dünyanın 130 ülkeye ihracat yapan sayılı büyük üreticileri arasında yer alan Pakmaya, fırıncılık sektörüne yönelik yeni ekmek karışımı hazırladı. Sağlık açısından oldukça faydalı bir …

Devamını oku »

Sağlıklı Mutfakların Tek İhtiyacı Philips Buharlı Pişirici Ve Yoğurt Ustası

Sağlıklı beslenmek için mutfakta uzun saatler geçirme veya lezzetsiz yemekler yeme devri sona erdi. Philips Buharlı Pişirici ve Yoğurt Ustası ile buharda cheeseburger’den Uzakdoğu usulü somona ve yeşil çaylı keke kadar birbirinden farklı, lezzetli ve aynı zamanda sağlıklı yiyecekler hazırlayabilir; kendiniz, sevdikleriniz ve çocuklarınız için sağlıklı beslenme alternatifleri oluşturabilirsiniz. Sağlıklı beslenmek demek artık seçeneklerin az olduğu bir beslenme diyetinde lezzetsiz …

Devamını oku »

Doygun Tam Buğday Unu İle Leziz Tatlardan Mahrum Kalmayın!

Sağlığına ve formuna dikkat eden aynı zamanda pasta, kek, çörek gibi lezzetlerden vazgeçmek istemeyenler için Doygun Tam Buğday Unu, gönül rahatlığı ile beslenmenin kapılarını aralıyor. Türkiye’deki katkısız ambalajlı tam buğday ekmeğinin ilk üreticisi olan Doygun, iştah kontrolünü sağlayan en önemli besinlerden olan tam buğdayı sadece ekmeklerinde değil tam buğday unu ile de tüketicilerin beğenisine sunuyor. Doygun Tam Buğday Unu ile …

Devamını oku »

İstanbul Aşçılar Derneği Kuruldu

İstanbul Aşçılar Derneği(İSASDER), Türk Mutfağındaki bilinmeyenlerin araştırılması, şeflerin profesyonel ve akademik olarak eğitimi ve sektörün eleman ihtiyacını karşılama amaçları ile İstanbul’da kuruldu. İSASDER yönetim kurulu başkanı Ümit Düz yaptığı açılış konuşmasında, yeme–içme ve hizmet sektöründeki eğitim-öğretim ve iş bulma konularındaki noksanlıklara dikkat çekti. Derneğin Avcılar ilçesindeki merkez binasının açılışına İstanbul’daki değerli şeflerimizin yanı sıra Avcılar Kaymakamı Sayın Hulusi Doğan, Avcılar …

Devamını oku »

Ayvalık’ta “Bir Yudum Gençlik” Hasat Edildi

Türkiye’nin zeytinyağı üretiminde en uzman kurumu Yudum Gıda, 10. Ayvalık Zeytin Hasat Günleri’ni “Bir Yudum Gençlik Hasadı” konseptiyle gerçekleştirdiği etkinliklerle kutladı. Medya mensupları ve bloggerları “Bir Yudum Gençlik Hasadı” kapsamında Ayvalık’ta ağırlayan Yudum, tüketicilerle de Zeytinyağı Pazarı’nda kurulan Yudum standında buluştu. Ayvalık Zeytin Hasat Günleri’nin zeytinyağının faydaları konusundaki farkındalığın artırılması açısından büyük önem taşıdığını belirten Yudum Gıda Pazarlama Müdürü Burcu …

Devamını oku »

Kırmızının Enerjisi Tefal İle Mutfaklarda!

Mutfaklarınızın yenilikçi ve pratik yardımcısı Tefal, yılın bu soğuk zamanlarında içinizi ısıtacak kıpkırmızı ürünleri ile enerjinizi ortaya çıkarıyor. Tefal’in kırmızı tasarımları, yeni bir yıla enerjik başlamak isteyenler için ise farklı bir hediye alternatifi oluyor. Yenilikçi teknolojisi ile kendi mutfağının şefi olmak isteyenlere ‘ne varsa sende var’ dedirten Tefal, yeni yılda kırmızı ürünleri ile dikkat çekiyor. Kek kalıplarından su ısıtıcılara, ekmek …

Devamını oku »

Seyidoğlu ile Lokum Gibi Tatlı Sohbetler

Seyidoğlu, tarihi Anadolu tarihi kadar eski olan özel tatlılarımızdan “Lokum”u en leziz haliyle günümüze taşıyor. Hem kültürel değeri olan hem besleyici bir tatlı çeşidi olan lokum, Seyidoğlu’nun ustaları tarafından özenle hazırlanıyor. Seyidoğlu, taze lokumun damakta bıraktığı tadı başka şeyde bulamayanlar için farklı lokum çeşitleri sunuyor. Eve gelen misafirlerinize en güzel ikramlık, kırk yıl hatırı olan kahvenin en leziz tamamlayıcısı, çocukların …

Devamını oku »
Deneme bonusu