Lezita’nın Türkiye’ye ve sektöre bir ilk olarak sunduğu Hızlı Şoklama Sistemi sayesinde piliçler, tek tek dondurulup, paketlendiği için tüketiciler ihtiyaçları kadar pişiriyor. Sonradan pişirilmek üzere poşette kalan piliçler ise don yanığı oluşmadan, sululuğunu, doğal tazeliğini ve proteinini kaybetmeden sağlıklı bir şekilde saklanabiliyor. İlk olarak Lezzeti Âlâ Serisi’ndeki Piliç Yarım Fileto, Baget ve Uçsuz Kanat ürünlerine uygulanan Hızlı Şoklama Sistemi’nin, önümüzdeki …
Devamını oku »Haber Turu
Lezita’dan Türkiye’ye bir ilk
Lezita’nın Türkiye’ye ve sektöre bir ilk olarak sunduğu Hızlı Şoklama Sistemi sayesinde piliçler, tek tek dondurulup, paketlendiği için tüketiciler ihtiyaçları kadar pişiriyor. Sonradan pişirilmek üzere poşette kalan piliçler ise don yanığı oluşmadan, sululuğunu, doğal tazeliğini ve proteinini kaybetmeden sağlıklı bir şekilde saklanabiliyor. İlk olarak Lezzeti Âlâ Serisi’ndeki Piliç Yarım Fileto, Baget ve Uçsuz Kanat ürünlerine uygulanan Hızlı Şoklama Sistemi’nin, …
Devamını oku »Sahur sofraları Profilo’nun yeni kahvaltım serisi ile hazırlanacak
Profilo Dayanıklı Ev Aletleri’nin kırmızı rengi ve estetik tasarımı ile göz alan yeni kahvaltım serisi, sahur sofralarının vazgeçilmezlerinden biri olacak. Profilo SI3A014 kablosuz su ısıtıcı ve EK3A014 ekmek kızartma makinesinden oluşan Profilo kahvaltım serisi ramazan ayının gelişiyle sahur sofralarının kolayca hazırlanmasını sağlayacak. Profilo Dayanıklı Ev Aletleri, Ramazan ayında sahur sofralarına yeni kırmızı kahvaltım serisi ile lezzet katıyor. Kırmızı rengi …
Devamını oku »Kanatlı Ürünleri Tanıtım Grubu, Dünya Tavukçuluk Sektörünün Önde Gelen İthalatçılarını Ağırlıyor
Tavukçuluk sektörünün ihtisas fuarlarının başında yer alan Tavukçuluk ve Teknolojileri Uluslararası Fuarı VIV; bu yıl Türkiye’de altıncı kez düzenleniyor. Fuarda, sektörün dünyada önde gelen 36 ithalatçı firmasını ağırlayan Kanatlı Ürünleri Tanıtım Grubu, yaptığı sunumlarda Türkiye’nin beyaz et ve yumurta ihracatındaki yükselişini ve sektörde Türkiye’nin diğer ülkelere göre ayrıcalıklarını değerlendirdi. Başta Türkiye olmak üzere Orta Doğu, Balkanlar ve Türkî Cumhuriyetler’deki beyaz …
Devamını oku »Mutfakların yeni şefi Arnica Maestro
Mutfağınızla uyum sağlayan Arnica Maestro, tek bir gövde üzerinde birçok işlev bulundurarak yemeklerin hazırlık aşamasını en hızlı şekilde noktalıyor. Mutfağınızdaki ankastre ürünlerle uyum sağlayan paslanmaz çelik aparatlar ile donatılan Maestro rendeleme, doğrama, çırpma, dilimleme gibi birçok özelliği bir arada bulunduruyor. Gövdeden ayrı kullanılabilen blender aparatı kek ya da çorba gibi yiyeceklerin hazırlığında pratikliği ve 800 W’lık güçlü motoru ile kolaylık …
Devamını oku »Light ürünlere talep artıyor pazar her yıl yüzde 25 büyüyor
Saray Light Kraker ve Crasante Sebzeli Kraker olmak üzere iki yeni ürünü piyasaya sunan Saray Holding’in pazarlama şirketlerinden Nedret Özel, ilkbahar ve yaz aylarında light ürün satışlarının arttığına dikkat çekerek, pazarın her yıl yüzde 25 civarında büyüdüğünü söyledi. Yaz ayları ile birlikte forma girmek isteyenlerin ara öğün olarak yanlarından ayırmadıkları light ürünlere talep artıyor. Light ürün pazarının her yıl yüzde …
Devamını oku »İskender’in En Lezizi Bursa Kebap Evi’nde
Bursa Kebap Evi ile Türkiye’nin dört bir yanında gerçek İskender lezzetine ulaşabilirsiniz. Yüzde yüz saf Balıkesir – Bursa yaylalarındaki otlarla beslenen dana ve kuzu etlerinin karışımıyla üretilen sağlıklı etler, taptaze pide, keçi sütü ve kaya tuzu ile harmanlanan tereyağı ve Bursa’dan gelen tava yoğurdunun birleşimi Bursa Kebap Evi’nin namını yürüten İskender lezzetinin formülü. Hiçbir katkı maddesi kullanılmadan, %70’i dana, %30’u …
Devamını oku »Salata Hazırlamanın En Sağlıklı ve Şık Yolu
Günlük beslenmede oldukça önemli bir yere sahip olan salatayı daha sağlıklı bir şekilde tüketebilmek için temizliğe, salata malzemelerinin lezzetini ve besin değerlerini korumaya özen göstermek gerekiyor. Saklama kabı, kesme tahtası ve servis kaşıklarından oluşan çok amaçlı Ceraware bambu salata setleri, yüzde 100 doğal yapısı ve antibakteriyel özellikleriyle hem mevsim yeşilliklerinin hijyenik bir şekilde doğranmasını hem de ilk günkü tazeliğinin korunmasını …
Devamını oku »Pera Palace Hotel, Jumeirah’da Zengin İftar Sofraları
İstanbul’da 120 yıldır nice iftar sofraları kurulan Pera Palace Hotel, Jumeirah; bu sene de oluşturduğu zengin iftar menüleri ile Ramazan hazırlıklarını tamamladı. Pera Palace Hotel, Jumeirah yüzyılı aşkın süredir, İstanbul’da Ramazan ve iftar dendiğinde ilk akla gelen mekanlardan biri olarak bu yıl da lezzetli iftar menülerinin yanı sıra muhteşem ambiyansı ile misafirlerini bekliyor. Temmuz ayına denk gelen Ramazan’da Haliç’in büyüleyici …
Devamını oku »Seyidoğlu, İngilizlere Osmanlı Tatlılarını Sevdirdi
Seyidoğlu Genel Müdürü Mehmet Göksu, annelerin tarifleriyle ürettikleri reçelleri marmelat tarzı reçel tüketen İngilizlere bile sevdirdiklerini belirterek, ihracat yapılan ülke sayısını 15’e çıkardıklarını kaydetti. Meyveli, bademli, sade ve bol cevizli yaz helvası, güllaç ve pasta seçeneklerinin yanı sıra düşük kalorili ve bol meyveli reçel çeşitlerinin de üretimine başlayan Seyidoğlu, sıcak yaz ayları boyunca sofraları tatlandıracak. Yaz aylarında düşen tatlı tüketimini …
Devamını oku »