Malzemesi
![Y.Z Ekim.pdf - Adobe Acrobat Professional](https://yemekzevki.com.tr/wp-content/uploads/2012/01/Y.Z-Ekim.pdf-Adobe-Acrobat-Professional4-300x262.jpg)
• Yarım demet kıvırcık
• Yarım demet roka
• Yarım demet tere
• Yarım demet maydanoz
• Yarım demet nane
• Yarım demet dereotu
• Bir kâse kıyılmış kırmızı lâhana
• Sert köy peyniri ya da beyaz peynir
• Tuz, limon, zeytinyağı, bir tutam karabiber
Güz Salatası Tarifi:
1. Yeşillikleri ayıklayın. Yıkayın. Elle iri parçalayın. Karıştırın.
2. Sos malzemesini bir kâsede karıştırın.
3. Salatayı kâseye alın. Üzerine sos gezdirin. Peynirleri yerleştirin.
Servis aşamasına geçin.