Yemek Zevki
droetker
  • Ana Sayfa
  • Tarifler
    • Balık Yemekleri
    • Çorba Tarifleri
    • Diyet Yemekleri
    • Dünya Mutfağı
    • Et Yemekleri
    • Hamur İşi Tarifleri
    • Salata Tarifleri
    • Sebze Yemekleri
    • Tatlı Tarifleri
    • İçecek Tarifleri
    • İftar Yemekleri
    • Kek Tarifleri
    • Kurabiye Tarifleri
    • Meze Tarifleri
    • Pasta Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Pilav Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Reçel Tarifleri
    • Tavuk Yemekleri
    • Yöresel Yemekler
  • Video
  • Galeri
  • Sağlık
  • Hakkımızda
  • Künye
  • Ana Sayfa
  • Tarifler
    • Balık Yemekleri
    • Çorba Tarifleri
    • Diyet Yemekleri
    • Dünya Mutfağı
    • Et Yemekleri
    • Hamur İşi Tarifleri
    • Salata Tarifleri
    • Sebze Yemekleri
    • Tatlı Tarifleri
    • İçecek Tarifleri
    • İftar Yemekleri
    • Kek Tarifleri
    • Kurabiye Tarifleri
    • Meze Tarifleri
    • Pasta Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Pilav Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Reçel Tarifleri
    • Tavuk Yemekleri
    • Yöresel Yemekler
  • Video
  • Galeri
  • Sağlık
  • Hakkımızda
  • Künye
No Result
View All Result
Yemek Zevki
No Result
View All Result
CaliforniaWalnut CaliforniaWalnut CaliforniaWalnut
Home Tarifler Kek Tarifleri

Güllü Kek

by Yemek Zevki Editör
10 Mart 2017
in Kek Tarifleri, Tatlı Tarifleri
478 15
0
Güllü Kek
739
SHARES
3.5k
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter

Güllü Kek

(4 Kişilik)

Güllü Kek Malzemeler

3 adet yumurta
1 su bardağı süt
1 su bardağı sıvı yağ
1 su bardağı şeker
1 paket kabartma tozu
25 gram kakao
10 yemek kaşığı tepeleme un
Üzerine pembe çikolata

Güllü Kek

Güllü Kek Hazırlanışı

Yumurtaları bir çırpma kabında şeker ile krema kıvamına gelinceye kadar çırpın.
Sıvı yağ ve süt ekleyip karıştırın.
Un ,kakao, kabartma tozunu harmanlayıp kek karışımına ilave edin.
Pürüzsüz bir kıvam alınca yağlanmış güllü kek kalıplarına paylaştırın.
175 dereceye ayarlanmış fırında pişirin.
Soğuyan kekleri kalıptan çıkarın.
Kalıbı yıkayıp kurulayın.
160 gram kuvertür çikolatayı benmari usulü eritin.
Kalıplara 1-1,5 kaşık koyarak yayın.
Kekleri üzerine yerleştirin.
Soğuyunca kalıptan çıkararak servis yapın.

Fotoğraflar: Hakkı GÜNERKAN

Şef: Elif ÇITAK

Tags: Güllü KekGüllü Kek tarifi
Previous Post

Köfteli Patlıcan

Next Post

Frambuazlı Kalpli Cheesecake

Yemek Zevki Editör

Next Post
Frambuazlı Kalpli Cheesecake

Frambuazlı Kalpli Cheesecake

Bir yanıt yazın Yanıtı iptal et

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

  • Künye
  • Hakkımızda
  • Dergimize Abone Olun
Bize Ulaşın: +90 212 454 22 22

© 2025 IMG - Yemek Zevki

Welcome Back!

Login to your account below

Forgotten Password?

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Log In
No Result
View All Result
  • Ana Sayfa
  • Tarifler
    • Balık Yemekleri
    • Çorba Tarifleri
    • Diyet Yemekleri
    • Dünya Mutfağı
    • Et Yemekleri
    • Hamur İşi Tarifleri
    • Salata Tarifleri
    • Sebze Yemekleri
    • Tatlı Tarifleri
    • İçecek Tarifleri
    • İftar Yemekleri
    • Kek Tarifleri
    • Kurabiye Tarifleri
    • Meze Tarifleri
    • Pasta Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Pilav Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Reçel Tarifleri
    • Tavuk Yemekleri
    • Yöresel Yemekler
  • Video
  • Galeri
  • Sağlık
  • Hakkımızda
  • Künye

© 2025 IMG - Yemek Zevki