Yemek Zevki
droetker
  • Ana Sayfa
  • Tarifler
    • Balık Yemekleri
    • Çorba Tarifleri
    • Diyet Yemekleri
    • Dünya Mutfağı
    • Et Yemekleri
    • Hamur İşi Tarifleri
    • Salata Tarifleri
    • Sebze Yemekleri
    • Tatlı Tarifleri
    • İçecek Tarifleri
    • İftar Yemekleri
    • Kek Tarifleri
    • Kurabiye Tarifleri
    • Meze Tarifleri
    • Pasta Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Pilav Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Reçel Tarifleri
    • Tavuk Yemekleri
    • Yöresel Yemekler
  • Video
  • Galeri
  • Sağlık
  • Hakkımızda
  • Künye
  • Ana Sayfa
  • Tarifler
    • Balık Yemekleri
    • Çorba Tarifleri
    • Diyet Yemekleri
    • Dünya Mutfağı
    • Et Yemekleri
    • Hamur İşi Tarifleri
    • Salata Tarifleri
    • Sebze Yemekleri
    • Tatlı Tarifleri
    • İçecek Tarifleri
    • İftar Yemekleri
    • Kek Tarifleri
    • Kurabiye Tarifleri
    • Meze Tarifleri
    • Pasta Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Pilav Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Reçel Tarifleri
    • Tavuk Yemekleri
    • Yöresel Yemekler
  • Video
  • Galeri
  • Sağlık
  • Hakkımızda
  • Künye
No Result
View All Result
Yemek Zevki
No Result
View All Result
CaliforniaWalnut CaliforniaWalnut CaliforniaWalnut
Home Dünya Mutfağı

Granolalı Çay Kurabiyesi

by Yemek Zevki Editör
19 Şubat 2015
in Dünya Mutfağı
478 15
0
Granolalı Çay Kurabiyesi
739
SHARES
3.5k
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter

46

Granolalı Çay Kurabiyesi Malzemeler:

> 250 gram tereyağı

> 250 gram pudra şekeri

> 1 adet yumurta

> 1 çay kaşığı tarçın

> 1 çay kaşığı zencefil

> 3-3,5 su bardağı un

> 1 su bardağı Granola

Hazırlanışı:

Hamuru için; Oda ısısında yumuşamış tereyağını, pudra şekerini, yumurtayı, tarçını ve zencefili hamur yoğurma kabında krema kıvamına gelene kadar karıştırın. Azar azar un ilave ederek pürüzsüz ve ele yapışmayacak kıvama gelene kadar yoğurun. Hazırladığınız hamurdan 1,5 cm genişliğinde 15 cm uzunluğunda şeritler keserek her iki uçtan içe doğru sararak V şeklini alacak kalpler oluşturun. Her bir kalbin üzerine granola serpin. Hamurları yağlı kağıt serili fırın tepsisine yerleştirin. 170 dereceye ayarlı fırında 25-30 dakika pişirin.

Editörün Notu: Granola özellikle kahvaltılarda tercih edilen kuru meyveler ve tahıldan oluşan bir kahvaltı ürünüdür.

Tags: Granolalı Çay KurabiyesiGranolalı Çay Kurabiyesi HazırlanısıGranolalı Çay Kurabiyesi MalzemelerGranolalı Çay Kurabiyesi Tarifi
Previous Post

Çikolatalı Pasta

Next Post

Galeta

Yemek Zevki Editör

Next Post
Galeta

Galeta

Bir yanıt yazın Yanıtı iptal et

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

  • Künye
  • Hakkımızda
  • Dergimize Abone Olun
Bize Ulaşın: +90 212 454 22 22

© 2025 IMG - Yemek Zevki

Welcome Back!

Login to your account below

Forgotten Password?

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Log In
No Result
View All Result
  • Ana Sayfa
  • Tarifler
    • Balık Yemekleri
    • Çorba Tarifleri
    • Diyet Yemekleri
    • Dünya Mutfağı
    • Et Yemekleri
    • Hamur İşi Tarifleri
    • Salata Tarifleri
    • Sebze Yemekleri
    • Tatlı Tarifleri
    • İçecek Tarifleri
    • İftar Yemekleri
    • Kek Tarifleri
    • Kurabiye Tarifleri
    • Meze Tarifleri
    • Pasta Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Pilav Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Reçel Tarifleri
    • Tavuk Yemekleri
    • Yöresel Yemekler
  • Video
  • Galeri
  • Sağlık
  • Hakkımızda
  • Künye

© 2025 IMG - Yemek Zevki