Go Meso, Moğol ve Orta Asya Türklerinin et ağırlıklı mutfağının temsilcisi olan Moğol Barbeküsü ile de misafirlerini eşsiz bir lezzet yolculuğuna davet ediyor.
Menüsünde Uzakdoğu’dan Yakın Doğu’ya farklı mutfakların lezzetlerini bir arada sunan Go Meso’nun misafirlerine sunduğu 8 farklı pişirme tekniğinden biri de Moğol Barbeküsü. Tarihi, Moğolistan’ın geleneksel av partilerine kadar uzanan Moğol Barbeküsü kültürü, ziyafet çadırında toplanan Moğolların, avladıkları etleri harlı ateş üzerinde pişirmesiyle oluşmuş. Bu gelenek günümüzde, modern hizmet anlayışı ile harmanlanmış biçimde Go Meso’da deneyimlenebiliyor. Moğol Barbeküsü, vejetaryen lezzetleri tercih edenler için de özel olarak hazırlanabiliyor.
Go Meso, özgün tekniklerle ve malzemelerle hazırladığı tarifleriyle, kaşif ruhlu misafirlerine yepyeni lezzetler ve farklı bir deneyim sunuyor. Go Meso’nun misafirleri, yiyecek barında sergilenen et ve sebzelerden istediklerini seçerek zevk ve tercihlerine göre hazırladıkları tabaklarını, pişirilmek üzere usta şeflere teslim ettikten sonra yerlerine geçerek, Go Meso’nun açık mutfak konsepti sayesinde yemeklerinin hazırlanışını izleyebiliyorlar. Go Meso menüsündeki lezzetlerin tümü en hafif ve sağlıklı şekilde, günlük ve taze olarak pişirilip servis ediliyor.
Uzak Doğu ve Yakın Doğu kültürüne ait yemekleri yakından tanımak isteyen lezzet kaşiflerinin buluşma noktası haline gelen Go Meso, Moğol Barbeküsü ile damaklarını şenlendirmek isteyen misafirlerini bekliyor.