Yemek Zevki
Kurukahveci Mehmet Efendi
  • Ana Sayfa
  • Tarifler
    • Balık Yemekleri
    • Çorba Tarifleri
    • Diyet Yemekleri
    • Dünya Mutfağı
    • Et Yemekleri
    • Hamur İşi Tarifleri
    • Salata Tarifleri
    • Sebze Yemekleri
    • Tatlı Tarifleri
    • İçecek Tarifleri
    • İftar Yemekleri
    • Kek Tarifleri
    • Kurabiye Tarifleri
    • Meze Tarifleri
    • Pasta Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Pilav Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Reçel Tarifleri
    • Tavuk Yemekleri
    • Yöresel Yemekler
  • Video
  • Galeri
  • Sağlık
  • Hakkımızda
  • Künye
  • Ana Sayfa
  • Tarifler
    • Balık Yemekleri
    • Çorba Tarifleri
    • Diyet Yemekleri
    • Dünya Mutfağı
    • Et Yemekleri
    • Hamur İşi Tarifleri
    • Salata Tarifleri
    • Sebze Yemekleri
    • Tatlı Tarifleri
    • İçecek Tarifleri
    • İftar Yemekleri
    • Kek Tarifleri
    • Kurabiye Tarifleri
    • Meze Tarifleri
    • Pasta Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Pilav Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Reçel Tarifleri
    • Tavuk Yemekleri
    • Yöresel Yemekler
  • Video
  • Galeri
  • Sağlık
  • Hakkımızda
  • Künye
No Result
View All Result
Yemek Zevki
No Result
View All Result
Bambum Bambum Bambum
Home Tarifler Et Yemekleri

Glütensiz Kinoa Keşkek

by Yemek Zevki Editör
08 Haziran 2017
in Et Yemekleri, Tarifler
469 25
0
Glütensiz Kinoa Keşkek
740
SHARES
3.5k
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter

Glütensiz Kinoa Keşkek

(4 Kişilik)
Hazırlık Süresi: 1 saat

 Malzemeler:

1,5 su bardağı kinoa
350 gram kuzu eti
6 bardak su
Tereyağı
Pul biber
Kaya tuzu

Glütensiz Kinoa Keşkek

Hazırlanışı:

Kinoayı tel bir süzgeçte iyice ovarak, çok iyi yıkayın.
Kinoa ve etleri düdüklü tencereye yerleştirin. Üzerine suyu ekleyip 45 dakika pişirin.
Piştiği zaman etlerin yarısını bir kenara ayırın, kinoalı etin suyunu süzün ve geniş bir kaba aktarın, üzerine 1 su bardağı suyundan ve dilediğiniz miktarda tuz ekleyin.
Tahta kaşıkla bastırarak veya çorba blenderi ile dilediğiniz kıvamı alana dek dövün veya çekin. Servis tabağına alın.
Tereyağını eritin, pul biber ekleyin. Köpürdüğü an ateşten alın, keşkeğin üzerinde gezdirin ve servis edin.

Tags: Ana YemeklerBalıkDondurmaiftar menüsüköftepilavRamazan ayıramazan ayına tatlı çeşitleriyöresel yemekler
Previous Post

Krutonlu Glütensiz Sebze Çorbası

Next Post

Yeşil Erikli Soğuk Ayran Çorbası

Yemek Zevki Editör

Next Post
Soğuk Ayran Çorbası

Yeşil Erikli Soğuk Ayran Çorbası

Bir yanıt yazın Yanıtı iptal et

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

  • Künye
  • Hakkımızda
  • Dergimize Abone Olun
Bize Ulaşın: +90 212 454 22 22

© 2025 IMG - Yemek Zevki

Welcome Back!

Login to your account below

Forgotten Password?

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Log In
No Result
View All Result
  • Ana Sayfa
  • Tarifler
    • Balık Yemekleri
    • Çorba Tarifleri
    • Diyet Yemekleri
    • Dünya Mutfağı
    • Et Yemekleri
    • Hamur İşi Tarifleri
    • Salata Tarifleri
    • Sebze Yemekleri
    • Tatlı Tarifleri
    • İçecek Tarifleri
    • İftar Yemekleri
    • Kek Tarifleri
    • Kurabiye Tarifleri
    • Meze Tarifleri
    • Pasta Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Pilav Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Reçel Tarifleri
    • Tavuk Yemekleri
    • Yöresel Yemekler
  • Video
  • Galeri
  • Sağlık
  • Hakkımızda
  • Künye

© 2025 IMG - Yemek Zevki