Ana Sayfa » Haber Turu » Geleneksel tatlar Kaanlar kahvaltı sofralarındaki yerini alıyor

Geleneksel tatlar Kaanlar kahvaltı sofralarındaki yerini alıyor


Türk damak tadına uygun hazırlanan geleneksel tatlar Kaanlar, başta Trakya beyaz peyniri olmak üzere süt ürünleri, el değmeden tamamen doğal, katkısız olarak üretiliyor ve besin değerini kaybetmeden tüketiciye ulaşıyor.

Geleneksel kahvaltı sofralarının vazgeçilmezi beyaz peynir çeşitleri, Kaanlar Gıda güvencesiyle günümüze taşınıyor. Kurulduğu İlk günden beri Türk damak tadına en uygun, doğal ürünleri tüketiciye sunmayı hedefleyen Kaanlar, yaklaşık 40 yıldır yenilikler yapmayı sürdürüyor. Kalitesini ve ürün çeşitliliğini çok daha üst seviyelere taşımak için çalışmalarını sürdüren Kaanlar, yenilenen logosuyla da yenilikçi anlayışını yansıtıyor.

SAĞLIKLI YAŞAM İÇİN SAĞLIKLI LEZZETLER

Sağlık için yararlı üç beyazdan biri olan beyaz peynir, yağ ve protein dengesini en iyi kuran besinlerin başında geliyor.  Daha çok süt ve süt ürünlerinde bulunan Konjuge Linoleik Asit’in (KLA), kanseri önlediği, yağ depolarında ve kan şekeri düzeyinde azalma sağladığı ve bağışıklığı artırdığı biliniyor. Trakya beyaz peyniri, % 100 sütten, el değmeden, herhangi bir katkı maddesi olmaksızın, tamamen doğal olarak Kaanlar Gıda tesislerinde üretiliyor.

Kaanlar Peynir çeşitleri; sağlıklı inek sütü Malkara Süt Fabrikası’nda, klarifikasyon ve pastörizasyon işlemi ile zararlı tüm mikroorganizmalardan arındırılıp, pek çok teknik işlemden geçirilerek hazırlanıyor. Ürünler, tüketicilerin ihtiyaçlarına uygun olarak farklı gramajlarda sağlıklı ambalajlarda sunuluyor. Türkiye çapında ulusal ve yerel marketlerde tüketiciye sunulan geniş ürün yelpazesi, geri dönüşümlü sağlıklı ambalajları ile raflardaki yerini alıyor. Türkiye’de peynir çeşitlerinde açıkta satılan ürünleri sağlıklı ambalajla buluşturan ilk firma olan Kaanlar, dünya çapında ambalaj ödülüne de sahip bulunuyor.

OKU ➤  Doğu Karadeniz Kadınları Türk Çayını Korumak İçin Çaya Ses Veriyor

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir