Yemek Zevki
droetker
  • Ana Sayfa
  • Tarifler
    • Balık Yemekleri
    • Çorba Tarifleri
    • Diyet Yemekleri
    • Dünya Mutfağı
    • Et Yemekleri
    • Hamur İşi Tarifleri
    • Salata Tarifleri
    • Sebze Yemekleri
    • Tatlı Tarifleri
    • İçecek Tarifleri
    • İftar Yemekleri
    • Kek Tarifleri
    • Kurabiye Tarifleri
    • Meze Tarifleri
    • Pasta Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Pilav Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Reçel Tarifleri
    • Tavuk Yemekleri
    • Yöresel Yemekler
  • Video
  • Galeri
  • Sağlık
  • Hakkımızda
  • Künye
  • Ana Sayfa
  • Tarifler
    • Balık Yemekleri
    • Çorba Tarifleri
    • Diyet Yemekleri
    • Dünya Mutfağı
    • Et Yemekleri
    • Hamur İşi Tarifleri
    • Salata Tarifleri
    • Sebze Yemekleri
    • Tatlı Tarifleri
    • İçecek Tarifleri
    • İftar Yemekleri
    • Kek Tarifleri
    • Kurabiye Tarifleri
    • Meze Tarifleri
    • Pasta Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Pilav Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Reçel Tarifleri
    • Tavuk Yemekleri
    • Yöresel Yemekler
  • Video
  • Galeri
  • Sağlık
  • Hakkımızda
  • Künye
No Result
View All Result
Yemek Zevki
No Result
View All Result
CaliforniaWalnut CaliforniaWalnut CaliforniaWalnut
Home Tarifler Hamur İşi Tarifleri

Galeta

by Yemek Zevki Editör
20 Şubat 2015
in Hamur İşi Tarifleri
488 5
0
Galeta
739
SHARES
3.5k
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter

47

Galeta Malzemeler:

> 125 gram tereyağı

> 2 su bardağı un

> 1 kahve fincanı yoğurt

> 1 paket kabartma tozu

> 1 çay kaşığı kırmızı biber, kekik

> Yarım limonun suyu

> Tuz

Hazırlanışı:

Hamur karıştırma kabında tereyağını, yoğurdu, kabartma tozunu, kırmızı biberi, kekiği, limon suyunu ve tuzu karıştırın. Yavaş yavaş unu ilave ederek pürüzsüz bir hamur elde edene kadar yoğurun. Yağlı kağıt serilmiş fırın tepsisine elinizle serçe parmak kalınlığında ince uzun açtığınız hamur çubuklarını yan yana dizin. 190 dereceye ayarlı fırında, 20-25 dakika rengi değişene kadar pişirin.

Tags: GaletaGaleta HazırlanısıGaleta MalzemeleriGaleta Tarifi
Previous Post

Granolalı Çay Kurabiyesi

Next Post

Mahlepli ve Kuru Üzümlü Çörekler

Yemek Zevki Editör

Next Post
Mahlepli ve Kuru Üzümlü Çörekler

Mahlepli ve Kuru Üzümlü Çörekler

Bir yanıt yazın Yanıtı iptal et

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

  • Künye
  • Hakkımızda
  • Dergimize Abone Olun
Bize Ulaşın: +90 212 454 22 22

© 2025 IMG - Yemek Zevki

Welcome Back!

Login to your account below

Forgotten Password?

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Log In
No Result
View All Result
  • Ana Sayfa
  • Tarifler
    • Balık Yemekleri
    • Çorba Tarifleri
    • Diyet Yemekleri
    • Dünya Mutfağı
    • Et Yemekleri
    • Hamur İşi Tarifleri
    • Salata Tarifleri
    • Sebze Yemekleri
    • Tatlı Tarifleri
    • İçecek Tarifleri
    • İftar Yemekleri
    • Kek Tarifleri
    • Kurabiye Tarifleri
    • Meze Tarifleri
    • Pasta Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Pilav Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Reçel Tarifleri
    • Tavuk Yemekleri
    • Yöresel Yemekler
  • Video
  • Galeri
  • Sağlık
  • Hakkımızda
  • Künye

© 2025 IMG - Yemek Zevki