Yemek Zevki
droetker
  • Ana Sayfa
  • Tarifler
    • Balık Yemekleri
    • Çorba Tarifleri
    • Diyet Yemekleri
    • Dünya Mutfağı
    • Et Yemekleri
    • Hamur İşi Tarifleri
    • Salata Tarifleri
    • Sebze Yemekleri
    • Tatlı Tarifleri
    • İçecek Tarifleri
    • İftar Yemekleri
    • Kek Tarifleri
    • Kurabiye Tarifleri
    • Meze Tarifleri
    • Pasta Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Pilav Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Reçel Tarifleri
    • Tavuk Yemekleri
    • Yöresel Yemekler
  • Video
  • Galeri
  • Sağlık
  • Hakkımızda
  • Künye
  • Ana Sayfa
  • Tarifler
    • Balık Yemekleri
    • Çorba Tarifleri
    • Diyet Yemekleri
    • Dünya Mutfağı
    • Et Yemekleri
    • Hamur İşi Tarifleri
    • Salata Tarifleri
    • Sebze Yemekleri
    • Tatlı Tarifleri
    • İçecek Tarifleri
    • İftar Yemekleri
    • Kek Tarifleri
    • Kurabiye Tarifleri
    • Meze Tarifleri
    • Pasta Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Pilav Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Reçel Tarifleri
    • Tavuk Yemekleri
    • Yöresel Yemekler
  • Video
  • Galeri
  • Sağlık
  • Hakkımızda
  • Künye
No Result
View All Result
Yemek Zevki
No Result
View All Result
CaliforniaWalnut CaliforniaWalnut CaliforniaWalnut
Home Tarifler Pratik Yemekler

Fransız Tostu

by Yemek Zevki Editör
30 Temmuz 2013
in Pratik Yemekler
478 15
1
Fransız Tostu

Fransız Tostu

739
SHARES
3.5k
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter

Malzemeler:

√ 8 adet tost ekmeği
√ 2 yemek kaşığı tereyağı
√ 2 adet yumurta
√ 1 su bardağı süt
√ Yarım su bardağı toz şeker
√ 1 paket vanilya
√ 1 su bardağı labne peynir
√ Çeyrek su bardağı damla çikolata
√ Yarım çay bardağı portakal suyu
√ 1 adet dilimlenmiş muz
√ Üzerine serpmek için toz tarçın
Fransız Tostu Tarifi;
Sütü, yumurtaları, yarım su bardağı toz şekeri ve 1 paket vanilyayı mikserle çırpın. Buzdolabında beklemeye alın.
Peyniri, damla çikolataları, portakal suyunu ve muzu karıştırıp iç malzemeyi hazırlayın. Fırını 180 dereceye ayarlayın.
Tereyağını yapışmaz tavada eritin. Tost ekmeklerinden ilk bölümü, buzdolabından çıkardığınız sosta ıslatın ve hemen tavaya alın. Arkalı önlü altın rengi olana kadar kızartın. Kağıt havlu üstünde bekletin. Kalan tost ekmeklerini de aynı şekilde pişirin.
Meyveli iç malzemeyi ortalarına doldurarak 4 sandviç yapın. Pişirme kağıdı serdiğiniz tepsiye yerleştirip 10 dakika fırınlayın.
Fransız tostlarınızı tabaklara yerleştirin. Üzerine tarçın serpiştirip servis edin.

Tags: Basit Yemekler
Previous Post

Köfteli Spagetti

Next Post

Ayvalı Sebze Salatası

Yemek Zevki Editör

Next Post
Ayvalı Sebze Salatası

Ayvalı Sebze Salatası

Comments 1

  1. Ranieris says:
    14 yıl ago

    ayvalık tostçusu vardır ya.. onu sveirez biz. ama öle herkesle gidilmiyo. çünkü yemesi baya meşakkatli… bi sürü kalori harcıyorum yerken dökmiyim diye yahu. :pama senin fikir de iyiymiş..

    Yanıtla

Bir yanıt yazın Yanıtı iptal et

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

  • Künye
  • Hakkımızda
  • Dergimize Abone Olun
Bize Ulaşın: +90 212 454 22 22

© 2025 IMG - Yemek Zevki

Welcome Back!

Login to your account below

Forgotten Password?

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Log In
No Result
View All Result
  • Ana Sayfa
  • Tarifler
    • Balık Yemekleri
    • Çorba Tarifleri
    • Diyet Yemekleri
    • Dünya Mutfağı
    • Et Yemekleri
    • Hamur İşi Tarifleri
    • Salata Tarifleri
    • Sebze Yemekleri
    • Tatlı Tarifleri
    • İçecek Tarifleri
    • İftar Yemekleri
    • Kek Tarifleri
    • Kurabiye Tarifleri
    • Meze Tarifleri
    • Pasta Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Pilav Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Reçel Tarifleri
    • Tavuk Yemekleri
    • Yöresel Yemekler
  • Video
  • Galeri
  • Sağlık
  • Hakkımızda
  • Künye

© 2025 IMG - Yemek Zevki