Ana Sayfa » Tarifler » Çorba Tarifleri » Fransız Soğan Çorbası

Fransız Soğan Çorbası

Puan ver

1487

Malzemeler

600 gram kuru soğan

10 gram sarımsak

60 ml. balsamik sirke

3 gram karabiber

Tuz

2 litre kemik suyu

Köy ekmeği

Gravyer peyniri

Hazırlanışı

Soğanları piyazlık doğrayın, zeytinyağında ve çok düşük ısıda yaklaşık 40 dakika soteleyin. Balsamik sirkeyi çektirin ve kemik suyunu ekleyip 40 dakika süreyle kaynatın. Çorbayı ısıya dayanıklı kâselere alın. Köy ekmeği üzerine gravyer peyniri rendesi koyup fırınlayın. Peynirler eridikten sonra sıcak servis edin.

OKU ➤  Mercimek Çorbası

Tavsiye

ÜÇÜNCÜ NESİL DEMLEMELER

ÜÇÜNCÜ NESİL DEMLEMELER

Puan ver ÜÇÜNCÜ NESİL DEMLEMELER Son zamanlarda dikkatinizden kaçmamıştır belki, her yerde biraz uçuk biraz …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

error: İçerik izinsiz kopyalanamaz, başka mecralarda kullanılamaz 5846 Sayılı Fikir ve Sanat Eserlerini Koruma Kanunu Gereği (Site Telif Hakları) Konusunda Yasal Uyarıyı inceleyebilirsiniz