Ana Sayfa » Tarifler » Çorba Tarifleri » Fransız Soğan Çorbası

Fransız Soğan Çorbası

1487

Malzemeler

600 gram kuru soğan

10 gram sarımsak

60 ml. balsamik sirke

3 gram karabiber

Tuz

2 litre kemik suyu

Köy ekmeği

Gravyer peyniri

Hazırlanışı

Soğanları piyazlık doğrayın, zeytinyağında ve çok düşük ısıda yaklaşık 40 dakika soteleyin. Balsamik sirkeyi çektirin ve kemik suyunu ekleyip 40 dakika süreyle kaynatın. Çorbayı ısıya dayanıklı kâselere alın. Köy ekmeği üzerine gravyer peyniri rendesi koyup fırınlayın. Peynirler eridikten sonra sıcak servis edin.

OKU ➤  Ispanaklı Soğuk Çorba

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir