Yemek Zevki
droetker
  • Ana Sayfa
  • Tarifler
    • Balık Yemekleri
    • Çorba Tarifleri
    • Diyet Yemekleri
    • Dünya Mutfağı
    • Et Yemekleri
    • Hamur İşi Tarifleri
    • Salata Tarifleri
    • Sebze Yemekleri
    • Tatlı Tarifleri
    • İçecek Tarifleri
    • İftar Yemekleri
    • Kek Tarifleri
    • Kurabiye Tarifleri
    • Meze Tarifleri
    • Pasta Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Pilav Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Reçel Tarifleri
    • Tavuk Yemekleri
    • Yöresel Yemekler
  • Video
  • Galeri
  • Sağlık
  • Hakkımızda
  • Künye
  • Ana Sayfa
  • Tarifler
    • Balık Yemekleri
    • Çorba Tarifleri
    • Diyet Yemekleri
    • Dünya Mutfağı
    • Et Yemekleri
    • Hamur İşi Tarifleri
    • Salata Tarifleri
    • Sebze Yemekleri
    • Tatlı Tarifleri
    • İçecek Tarifleri
    • İftar Yemekleri
    • Kek Tarifleri
    • Kurabiye Tarifleri
    • Meze Tarifleri
    • Pasta Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Pilav Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Reçel Tarifleri
    • Tavuk Yemekleri
    • Yöresel Yemekler
  • Video
  • Galeri
  • Sağlık
  • Hakkımızda
  • Künye
No Result
View All Result
Yemek Zevki
No Result
View All Result
Home Tarifler Kek Tarifleri

Frambuazlı Kalpli Cheesecake

by Yemek Zevki Editör
10 Mart 2017
in Kek Tarifleri, Tatlı Tarifleri
478 15
0
Frambuazlı Kalpli Cheesecake
739
SHARES
3.5k
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter

Frambuazlı Kalpli Cheesecake

(4 Kişilik)

Frambuazlı Kalpli Cheesecake Malzemeler

Tabanı İçin:
2 paket yulaflı bisküvi
100 gram erimiş tereyağı veya margarin
Peynirli Karışım İçin:
2 adet yumurta
1 su bardağı toz şeker
1 paket süt kreması
3 yemek kaşığı un
1 paket vanilya
300 gram labne peyniri
Frambuazlı Sos İçin:
1 yemek kaşığı nişasta
1 çay bardağı su
2 yemek kaşığı şeker
200 gram frambuaz

Frambuazlı Kalpli Cheesecake

Frambuazlı Kalpli Cheesecake Hazırlanışı

Bisküvileri un haline getirin. Üzerine erimiş yağ koyup karıştırın.
Altına yağlı kağıt koyduğunuz, kelepçeli kalpli kalıba bastırın. Buzdolabında bekletin.
Peynirli karışım için; 2 adet yumurtayı,1 su bardağı şeker ile çırpın.
Krema, labne peyniri, vanilya ve un ile dolgu malzemesi hazırlayın.
Dolaptan çıkan bisküvilerin üzerine dökün.
170 dereceye ayarlı fırında üzeri kızarıncaya kadar pişirin.
Soğuyuncaya kadar fırında bekletin.
Frambuazlı sos için; Sığ bir tencerede frambuaz, su ile açtığınız nişasta ve şekeri yoğun kıvam alıncaya kadar pişirin.
Soğuyunca kalıptan çıkan cheesecake’in üzerine sosu döküp, üzerini frambuazla süsleyin.

Fotoğraflar: Hakkı GÜNERKAN

Şef: Elif ÇITAK

Tags: Frambuazlı Kalpli Cheesecake
Previous Post

Güllü Kek

Next Post

Hacer Şener’den Bize Kalanlar

Yemek Zevki Editör

Next Post
Hacer Şener’den Bize Kalanlar

Hacer Şener’den Bize Kalanlar

Bir yanıt yazın Yanıtı iptal et

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

  • Künye
  • Hakkımızda
  • Dergimize Abone Olun
Bize Ulaşın: +90 212 454 22 22

© 2025 IMG - Yemek Zevki

Welcome Back!

Login to your account below

Forgotten Password?

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Log In
No Result
View All Result
  • Ana Sayfa
  • Tarifler
    • Balık Yemekleri
    • Çorba Tarifleri
    • Diyet Yemekleri
    • Dünya Mutfağı
    • Et Yemekleri
    • Hamur İşi Tarifleri
    • Salata Tarifleri
    • Sebze Yemekleri
    • Tatlı Tarifleri
    • İçecek Tarifleri
    • İftar Yemekleri
    • Kek Tarifleri
    • Kurabiye Tarifleri
    • Meze Tarifleri
    • Pasta Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Pilav Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Reçel Tarifleri
    • Tavuk Yemekleri
    • Yöresel Yemekler
  • Video
  • Galeri
  • Sağlık
  • Hakkımızda
  • Künye

© 2025 IMG - Yemek Zevki