Yemek Zevki
droetker
  • Ana Sayfa
  • Tarifler
    • Balık Yemekleri
    • Çorba Tarifleri
    • Diyet Yemekleri
    • Dünya Mutfağı
    • Et Yemekleri
    • Hamur İşi Tarifleri
    • Salata Tarifleri
    • Sebze Yemekleri
    • Tatlı Tarifleri
    • İçecek Tarifleri
    • İftar Yemekleri
    • Kek Tarifleri
    • Kurabiye Tarifleri
    • Meze Tarifleri
    • Pasta Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Pilav Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Reçel Tarifleri
    • Tavuk Yemekleri
    • Yöresel Yemekler
  • Video
  • Galeri
  • Sağlık
  • Hakkımızda
  • Künye
  • Ana Sayfa
  • Tarifler
    • Balık Yemekleri
    • Çorba Tarifleri
    • Diyet Yemekleri
    • Dünya Mutfağı
    • Et Yemekleri
    • Hamur İşi Tarifleri
    • Salata Tarifleri
    • Sebze Yemekleri
    • Tatlı Tarifleri
    • İçecek Tarifleri
    • İftar Yemekleri
    • Kek Tarifleri
    • Kurabiye Tarifleri
    • Meze Tarifleri
    • Pasta Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Pilav Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Reçel Tarifleri
    • Tavuk Yemekleri
    • Yöresel Yemekler
  • Video
  • Galeri
  • Sağlık
  • Hakkımızda
  • Künye
No Result
View All Result
Yemek Zevki
No Result
View All Result
CaliforniaWalnut CaliforniaWalnut CaliforniaWalnut
Home Tarifler Hamur İşi Tarifleri

Frambuaz Reçelli Kalp Kurabiye

by Yemek Zevki Editör
18 Şubat 2015
in Hamur İşi Tarifleri
468 25
0
Frambuaz Reçelli Kalp Kurabiye
739
SHARES
3.5k
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter

44

Frambuaz Reçelli Kalp Kurabiye Malzemeler:

> 250 gram tereyağı

> 250 gram pudra şekeri

> 1 adet yumurta

> 1 paket vanilya

> 3-3,5 su bardağı un

> Frambuaz Reçeli

> Üzeri için pudra şeker

Hazırlanışı:

Küp küp doğradığınız tereyağını, pudra şekerini, hafif çırpılmış yumurtayı hamur yoğurma kabında krema kıvamında karıştırın. Yavaş yavaş unu ilave ederek pürüzsüz orta sertlikte bir hamur elde edin. En son vanilyayı ekleyip tekrar yoğurun. Hamuru un serpilmiş tezgahın üzerinde merdane yardımı ile açın. Orta boy kalp kalıplarla keserek sandviç yapar gibi her bir kalbin üzerine dışarı doğru taşmayacak şekilde frambuaz reçelinden sürüp diğer kalbi üzerine kapatın. Hamurların kenarlarını da çatalla hafifçe bastırın. Kalp hamurları yağlı kağıdın üzerine yerleştirin. 180 dereceye ayarlı fırında 30 dakika hafif pembeleşinceye kadar pişirin. Pudra şekeri serperek servis edin.

Tags: Frambuaz Reçelli Kalp KurabiyeFrambuaz Reçelli Kalp Kurabiye HazırlanısıFrambuaz Reçelli Kalp Kurabiye MalzemelerFrambuaz Reçelli Kalp Kurabiye Tarifi
Previous Post

Sebzeli Kiş

Next Post

Çikolatalı Pasta

Yemek Zevki Editör

Next Post
Çikolatalı Pasta

Çikolatalı Pasta

Bir yanıt yazın Yanıtı iptal et

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

  • Künye
  • Hakkımızda
  • Dergimize Abone Olun
Bize Ulaşın: +90 212 454 22 22

© 2025 IMG - Yemek Zevki

Welcome Back!

Login to your account below

Forgotten Password?

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Log In
No Result
View All Result
  • Ana Sayfa
  • Tarifler
    • Balık Yemekleri
    • Çorba Tarifleri
    • Diyet Yemekleri
    • Dünya Mutfağı
    • Et Yemekleri
    • Hamur İşi Tarifleri
    • Salata Tarifleri
    • Sebze Yemekleri
    • Tatlı Tarifleri
    • İçecek Tarifleri
    • İftar Yemekleri
    • Kek Tarifleri
    • Kurabiye Tarifleri
    • Meze Tarifleri
    • Pasta Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Pilav Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Reçel Tarifleri
    • Tavuk Yemekleri
    • Yöresel Yemekler
  • Video
  • Galeri
  • Sağlık
  • Hakkımızda
  • Künye

© 2025 IMG - Yemek Zevki