Yemek Zevki
Kurukahveci Mehmet Efendi
  • Ana Sayfa
  • Tarifler
    • Balık Yemekleri
    • Çorba Tarifleri
    • Diyet Yemekleri
    • Dünya Mutfağı
    • Et Yemekleri
    • Hamur İşi Tarifleri
    • Salata Tarifleri
    • Sebze Yemekleri
    • Tatlı Tarifleri
    • İçecek Tarifleri
    • İftar Yemekleri
    • Kek Tarifleri
    • Kurabiye Tarifleri
    • Meze Tarifleri
    • Pasta Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Pilav Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Reçel Tarifleri
    • Tavuk Yemekleri
    • Yöresel Yemekler
  • Video
  • Galeri
  • Sağlık
  • Hakkımızda
  • Künye
  • Ana Sayfa
  • Tarifler
    • Balık Yemekleri
    • Çorba Tarifleri
    • Diyet Yemekleri
    • Dünya Mutfağı
    • Et Yemekleri
    • Hamur İşi Tarifleri
    • Salata Tarifleri
    • Sebze Yemekleri
    • Tatlı Tarifleri
    • İçecek Tarifleri
    • İftar Yemekleri
    • Kek Tarifleri
    • Kurabiye Tarifleri
    • Meze Tarifleri
    • Pasta Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Pilav Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Reçel Tarifleri
    • Tavuk Yemekleri
    • Yöresel Yemekler
  • Video
  • Galeri
  • Sağlık
  • Hakkımızda
  • Künye
No Result
View All Result
Yemek Zevki
No Result
View All Result
Bambum Bambum Bambum
Home Tarifler Balık Yemekleri

Fisherman’s Pie

by Yemek Zevki Editör
25 Haziran 2015
in Balık Yemekleri
478 15
0
Fisherman’s Pie
739
SHARES
3.5k
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter

fishermans

Malzemeler:

600 gram kılçıksız balık (Tercihen somon balığı)

1 su bardağı krema

4 adet orta boy patates

2 adet orta boy soğan

1 su bardağı rendelenmiş kaşar peyniri

Tuz, karabiber

1 çorba kaşığı sıvıyağ

Hazırlanışı:

Patates püresi için patatesleri haşlayın.

Soğanları soyup piyazlık doğrayın ve 1 çorba kaşığı sıvıyağda karamelize olana kadar kavurun.

Kremayı ekleyerek 2-3 dakika kısık ateşte pişirmeye devam edin.

Kare cam tepsiye, hazırladığınız soğanları yayın.

Üzerine somonu yerleştirin.

Önceden ısıtılmış 200 dereceye ayarlı fırında,somon hafif kızarana kadar pişirin.

Hazırladığınız patates püresini balığın üzerine yayın, rendelenmiş kaşarpeynirini de en üste serpin.

Peynirler eriyip hafif kızarınca fırından alın. İsteğe göre mevsim yeşillikleri ile birlikte servis edin.

Afiyet olsun!

Tags: Balık
Previous Post

Yılın İnovatif Şirketi: Anavarza Bal

Next Post

Benim Özsüt Pastam Yarışması’nda Finale Kalanlar Belli Oldu

Yemek Zevki Editör

Next Post

Benim Özsüt Pastam Yarışması’nda Finale Kalanlar Belli Oldu

Bir yanıt yazın Yanıtı iptal et

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

  • Künye
  • Hakkımızda
  • Dergimize Abone Olun
Bize Ulaşın: +90 212 454 22 22

© 2025 IMG - Yemek Zevki

Welcome Back!

Login to your account below

Forgotten Password?

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Log In
No Result
View All Result
  • Ana Sayfa
  • Tarifler
    • Balık Yemekleri
    • Çorba Tarifleri
    • Diyet Yemekleri
    • Dünya Mutfağı
    • Et Yemekleri
    • Hamur İşi Tarifleri
    • Salata Tarifleri
    • Sebze Yemekleri
    • Tatlı Tarifleri
    • İçecek Tarifleri
    • İftar Yemekleri
    • Kek Tarifleri
    • Kurabiye Tarifleri
    • Meze Tarifleri
    • Pasta Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Pilav Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Reçel Tarifleri
    • Tavuk Yemekleri
    • Yöresel Yemekler
  • Video
  • Galeri
  • Sağlık
  • Hakkımızda
  • Künye

© 2025 IMG - Yemek Zevki