Yemek Zevki
droetker
  • Ana Sayfa
  • Tarifler
    • Balık Yemekleri
    • Çorba Tarifleri
    • Diyet Yemekleri
    • Dünya Mutfağı
    • Et Yemekleri
    • Hamur İşi Tarifleri
    • Salata Tarifleri
    • Sebze Yemekleri
    • Tatlı Tarifleri
    • İçecek Tarifleri
    • İftar Yemekleri
    • Kek Tarifleri
    • Kurabiye Tarifleri
    • Meze Tarifleri
    • Pasta Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Pilav Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Reçel Tarifleri
    • Tavuk Yemekleri
    • Yöresel Yemekler
  • Video
  • Galeri
  • Sağlık
  • Hakkımızda
  • Künye
  • Ana Sayfa
  • Tarifler
    • Balık Yemekleri
    • Çorba Tarifleri
    • Diyet Yemekleri
    • Dünya Mutfağı
    • Et Yemekleri
    • Hamur İşi Tarifleri
    • Salata Tarifleri
    • Sebze Yemekleri
    • Tatlı Tarifleri
    • İçecek Tarifleri
    • İftar Yemekleri
    • Kek Tarifleri
    • Kurabiye Tarifleri
    • Meze Tarifleri
    • Pasta Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Pilav Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Reçel Tarifleri
    • Tavuk Yemekleri
    • Yöresel Yemekler
  • Video
  • Galeri
  • Sağlık
  • Hakkımızda
  • Künye
No Result
View All Result
Yemek Zevki
No Result
View All Result
CaliforniaWalnut CaliforniaWalnut CaliforniaWalnut
Home Tarifler Sebze Yemekleri

Fırında Rezeneli İstiridye Mantarı

by Yemek Zevki Editör
08 Şubat 2015
in Sebze Yemekleri
463 30
0
Fırında Rezeneli İstiridye Mantarı
739
SHARES
3.5k
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter

22

Fırında Rezeneli İstiridye Mantarı Malzemeler:

> 1 kilo istiridye mantarı

>1 küçük kase küçük doğranmış renkli biber

> Birkaç adet taze rezene dalı

> Birkaç dal dereotu

> 1 çorba kaşığı tereyağı

> 2 çorba kaşığı nar ekşisi

> 1 çorba kaşığı rendelenmiş parmesan peyniri

Hazırlanışı:

İstiridye mantarları yağlanmış fırın tepsisine yan yana yerleştirin. Üzerlerine küçük küçük doğranmış biberleri, yeşillikleri serpin. Fındık büyüklüğünde tereyağı parçalarını da mantarların üzerine yerleştirin. 190 dereceye ayarlı fırında 10 dakika pişirin. Fırından alın. Nar ekşisini mantarların üzerine dökün, parmesan peynirini serpin. Ilık ılık servis yapın.

Tags: Fırında Rezeneli İstiridye MantarıFırında Rezeneli İstiridye Mantarı HazırlanısıFırında Rezeneli İstiridye Mantarı MalzemelerFırında Rezeneli İstiridye Mantarı Tarifi
Previous Post

Bulgurlu Sebze Yemeği

Next Post

Patlıcan Reçeli

Yemek Zevki Editör

Next Post
Patlıcan Reçeli

Patlıcan Reçeli

Bir yanıt yazın Yanıtı iptal et

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

  • Künye
  • Hakkımızda
  • Dergimize Abone Olun
Bize Ulaşın: +90 212 454 22 22

© 2025 IMG - Yemek Zevki

Welcome Back!

Login to your account below

Forgotten Password?

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Log In
No Result
View All Result
  • Ana Sayfa
  • Tarifler
    • Balık Yemekleri
    • Çorba Tarifleri
    • Diyet Yemekleri
    • Dünya Mutfağı
    • Et Yemekleri
    • Hamur İşi Tarifleri
    • Salata Tarifleri
    • Sebze Yemekleri
    • Tatlı Tarifleri
    • İçecek Tarifleri
    • İftar Yemekleri
    • Kek Tarifleri
    • Kurabiye Tarifleri
    • Meze Tarifleri
    • Pasta Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Pilav Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Reçel Tarifleri
    • Tavuk Yemekleri
    • Yöresel Yemekler
  • Video
  • Galeri
  • Sağlık
  • Hakkımızda
  • Künye

© 2025 IMG - Yemek Zevki