Yemek Zevki
droetker
  • Ana Sayfa
  • Tarifler
    • Balık Yemekleri
    • Çorba Tarifleri
    • Diyet Yemekleri
    • Dünya Mutfağı
    • Et Yemekleri
    • Hamur İşi Tarifleri
    • Salata Tarifleri
    • Sebze Yemekleri
    • Tatlı Tarifleri
    • İçecek Tarifleri
    • İftar Yemekleri
    • Kek Tarifleri
    • Kurabiye Tarifleri
    • Meze Tarifleri
    • Pasta Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Pilav Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Reçel Tarifleri
    • Tavuk Yemekleri
    • Yöresel Yemekler
  • Video
  • Galeri
  • Sağlık
  • Hakkımızda
  • Künye
  • Ana Sayfa
  • Tarifler
    • Balık Yemekleri
    • Çorba Tarifleri
    • Diyet Yemekleri
    • Dünya Mutfağı
    • Et Yemekleri
    • Hamur İşi Tarifleri
    • Salata Tarifleri
    • Sebze Yemekleri
    • Tatlı Tarifleri
    • İçecek Tarifleri
    • İftar Yemekleri
    • Kek Tarifleri
    • Kurabiye Tarifleri
    • Meze Tarifleri
    • Pasta Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Pilav Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Reçel Tarifleri
    • Tavuk Yemekleri
    • Yöresel Yemekler
  • Video
  • Galeri
  • Sağlık
  • Hakkımızda
  • Künye
No Result
View All Result
Yemek Zevki
No Result
View All Result
CaliforniaWalnut CaliforniaWalnut CaliforniaWalnut
Home Tarifler Hamur İşi Tarifleri

Fırında Mini Baget Ekmekler

by Yemek Zevki Editör
18 Mayıs 2014
in Hamur İşi Tarifleri, Tarifler
463 30
0
Fırında Mini Baget Ekmekler
739
SHARES
3.5k
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter

ekmek

Malzemeler:
> 4 adet mini baget ekmeği (Tercihen pastane ekmeği)
> 100 gram rendelenmiş kaşar peyniri
> 1 adet domates
> 1 adet yeşilbiber
> 4 dilim pastırma veya dana jambon
> 4-5 dal maydanoz

Hazırlanışı: Domatesi, çekirdeklerini ve suyunu temizleyip zar şeklinde doğrayın. Yeşilbiberi de zar şeklinde doğrayın. Jambonu veya pastırmayı küçük küçük doğrayın. Kıyılmış maydanozu da ekleyip tüm malzemeyi harmanlayın. Ekmeklerden bir tanesini tezgahın üzerine yerleştirin. Keskin bir bıçak yardımı ile iki parmak genişliğinde boşluklar bırakarak, tabanından kopmayacak şekilde çapraz kesin. Diğer tarafından da keserek baklava dilimi oluşacak hale getirin. Aralardaki boşluklara maydanozlu karışımdan yerleştirin. Diğer ekmek hamurlarını da aynı şekilde hazırlayın. Önceden ısıtılmış 190 dereceye ayarlı fırında, peynirler eriyinceye kadar pişirin. Sıcak servis yapın.

Editörün notu: Tarifi, mini baget ekmek yerine çok tahıllı büyük bir ekmekle de hazırlayabilirsiniz.

Tags: Hamur İşleriyöresel yemekler
Previous Post

Deniz Börülcesi

Next Post

Enginarlı ve Taze Soğanlı Pilav

Yemek Zevki Editör

Next Post
Enginarlı ve Taze Soğanlı Pilav

Enginarlı ve Taze Soğanlı Pilav

Bir yanıt yazın Yanıtı iptal et

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

  • Künye
  • Hakkımızda
  • Dergimize Abone Olun
Bize Ulaşın: +90 212 454 22 22

© 2025 IMG - Yemek Zevki

Welcome Back!

Login to your account below

Forgotten Password?

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Log In
No Result
View All Result
  • Ana Sayfa
  • Tarifler
    • Balık Yemekleri
    • Çorba Tarifleri
    • Diyet Yemekleri
    • Dünya Mutfağı
    • Et Yemekleri
    • Hamur İşi Tarifleri
    • Salata Tarifleri
    • Sebze Yemekleri
    • Tatlı Tarifleri
    • İçecek Tarifleri
    • İftar Yemekleri
    • Kek Tarifleri
    • Kurabiye Tarifleri
    • Meze Tarifleri
    • Pasta Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Pilav Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Reçel Tarifleri
    • Tavuk Yemekleri
    • Yöresel Yemekler
  • Video
  • Galeri
  • Sağlık
  • Hakkımızda
  • Künye

© 2025 IMG - Yemek Zevki