Yemek Zevki
Kurukahveci Mehmet Efendi
  • Ana Sayfa
  • Tarifler
    • Balık Yemekleri
    • Çorba Tarifleri
    • Diyet Yemekleri
    • Dünya Mutfağı
    • Et Yemekleri
    • Hamur İşi Tarifleri
    • Salata Tarifleri
    • Sebze Yemekleri
    • Tatlı Tarifleri
    • İçecek Tarifleri
    • İftar Yemekleri
    • Kek Tarifleri
    • Kurabiye Tarifleri
    • Meze Tarifleri
    • Pasta Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Pilav Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Reçel Tarifleri
    • Tavuk Yemekleri
    • Yöresel Yemekler
  • Video
  • Galeri
  • Sağlık
  • Hakkımızda
  • Künye
  • Ana Sayfa
  • Tarifler
    • Balık Yemekleri
    • Çorba Tarifleri
    • Diyet Yemekleri
    • Dünya Mutfağı
    • Et Yemekleri
    • Hamur İşi Tarifleri
    • Salata Tarifleri
    • Sebze Yemekleri
    • Tatlı Tarifleri
    • İçecek Tarifleri
    • İftar Yemekleri
    • Kek Tarifleri
    • Kurabiye Tarifleri
    • Meze Tarifleri
    • Pasta Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Pilav Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Reçel Tarifleri
    • Tavuk Yemekleri
    • Yöresel Yemekler
  • Video
  • Galeri
  • Sağlık
  • Hakkımızda
  • Künye
No Result
View All Result
Yemek Zevki
No Result
View All Result
Bambum Bambum Bambum
Home Tarifler Sebze Yemekleri

Fesleğenli Domates

by Yemek Zevki Editör
25 Eylül 2013
in Sebze Yemekleri
478 15
0
Fesleğenli Domates
739
SHARES
3.5k
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter

feslegenli domatesMalzemeler

10-12 adet çeri domates

200-250 gram arpacık soğan

3-4 diş sarımsak

2 adet kırmızı biber

1 yemek kaşığı tereyağı

1 yemek kaşığı sıvı yağ

Yarım paket taze krema

1 demet fesleğen

40-50 gram rendelenmiş kaşar peyniri

Tuz, karabiber

Hazırlanışı

Kırmızı biberlerin tohumlarını çıkarın. İnce küp biçiminde kıyın.Tereyağı ve sıvıyağ karışımını tavada ısıtıp soğan ve sarımsakları ekleyin, daha sonra orta ateşte pembeleştirin.Ardından kırmızı biberleri atın.Yarım su bardağı sıcak su ilave edip pişirin.Daha sonra yarım paket krema ekleyin.Son olarak tuz ve karabiber serpin.Fırına dayanıklı bir kaba çeri domatesleri dizin.Pişen sosu üstüne dökün.İnce kıyılmış fesleğenler ve kaşar peynirini üzerine serpin.180 dereceye ayarlanmış ve önceden ısıtılmış fırında 15 dakika süreyle pişirin.

 

Tags: dünya mutfaklarısebze yemekleriyöresel yemekler
Previous Post

Sağlıklı Ve Lezzetli Yemeklerin Sırrı Emsan Grill Tava’da Saklı

Next Post

GoldMaster en yeni ürünlerini 24. Züchex Fuarı’nda müşterileriyle buluşturdu

Yemek Zevki Editör

Next Post

GoldMaster en yeni ürünlerini 24. Züchex Fuarı’nda müşterileriyle buluşturdu

Bir yanıt yazın Yanıtı iptal et

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

  • Künye
  • Hakkımızda
  • Dergimize Abone Olun
Bize Ulaşın: +90 212 454 22 22

© 2025 IMG - Yemek Zevki

Welcome Back!

Login to your account below

Forgotten Password?

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Log In
No Result
View All Result
  • Ana Sayfa
  • Tarifler
    • Balık Yemekleri
    • Çorba Tarifleri
    • Diyet Yemekleri
    • Dünya Mutfağı
    • Et Yemekleri
    • Hamur İşi Tarifleri
    • Salata Tarifleri
    • Sebze Yemekleri
    • Tatlı Tarifleri
    • İçecek Tarifleri
    • İftar Yemekleri
    • Kek Tarifleri
    • Kurabiye Tarifleri
    • Meze Tarifleri
    • Pasta Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Pilav Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Reçel Tarifleri
    • Tavuk Yemekleri
    • Yöresel Yemekler
  • Video
  • Galeri
  • Sağlık
  • Hakkımızda
  • Künye

© 2025 IMG - Yemek Zevki