Yemek Zevki
Kurukahveci Mehmet Efendi
  • Ana Sayfa
  • Tarifler
    • Balık Yemekleri
    • Çorba Tarifleri
    • Diyet Yemekleri
    • Dünya Mutfağı
    • Et Yemekleri
    • Hamur İşi Tarifleri
    • Salata Tarifleri
    • Sebze Yemekleri
    • Tatlı Tarifleri
    • İçecek Tarifleri
    • İftar Yemekleri
    • Kek Tarifleri
    • Kurabiye Tarifleri
    • Meze Tarifleri
    • Pasta Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Pilav Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Reçel Tarifleri
    • Tavuk Yemekleri
    • Yöresel Yemekler
  • Video
  • Galeri
  • Sağlık
  • Hakkımızda
  • Künye
  • Ana Sayfa
  • Tarifler
    • Balık Yemekleri
    • Çorba Tarifleri
    • Diyet Yemekleri
    • Dünya Mutfağı
    • Et Yemekleri
    • Hamur İşi Tarifleri
    • Salata Tarifleri
    • Sebze Yemekleri
    • Tatlı Tarifleri
    • İçecek Tarifleri
    • İftar Yemekleri
    • Kek Tarifleri
    • Kurabiye Tarifleri
    • Meze Tarifleri
    • Pasta Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Pilav Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Reçel Tarifleri
    • Tavuk Yemekleri
    • Yöresel Yemekler
  • Video
  • Galeri
  • Sağlık
  • Hakkımızda
  • Künye
No Result
View All Result
Yemek Zevki
No Result
View All Result
Bambum Bambum Bambum
Home Tarifler Et Yemekleri

Fener Kavurma

by Yemek Zevki Editör
03 Temmuz 2015
in Et Yemekleri
483 10
0
Fener Kavurma
740
SHARES
3.5k
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter

fenerkavurma

Fener Kavurma

(4 Kişilik)

 

Malzemeler

10 adet arpacık soğan

200 gram cherry domates

4 adet sivri biber

10 adet mantar

8 diş sarımsak

2 çorba kaşığı soya sosu

50 gram tereyağı

1 tutam kaşar peyniri rendesi

Süslemek için maydanoz

1 tatlı kaşığı kekik

1 tatlı kaşığı pul biber

 

Hazırlanışı

Tavayı kızdırın. Tereyağını ilave edin. Soğanları doğrayın ve soteleyin. Mantarları ekleyin, bir süre kavurduktan sonra, yemeklik doğradığınız biberleri tavaya atıp karıştırın. Kuşbaşı doğradığınız balıkları ve cherry domatesleri de kattıktan sonra karıştırarak kavurmaya devam edin. Bir süre sonra ince ince kıydığınız sarımsağı ve küp küp doğradığınız domatesleri dökün. Son olarak baharatlarını serpin. Kısık ateşte pişmeye bırakın. Arada bir karıştırın, altını kısmaya yakın soya sosunu verin. Pişen kavurmayı kiremit güvece alın. Üzerini rendelenmiş kaşar peyniri ve ince ince doğranmış maydanoz ile süsleyin.

Tags: Fener KavurmaFener Kavurma HazırlanışıFener Kavurma MalzemelerFener Kavurma Tarifi
Previous Post

Viyana Usulü Tavuk Şnitzel

Next Post

PDC Pideci’den “Askıda Pide” Dayanışmasıyla Kadın Konuk Evleri’ne Destek!

Yemek Zevki Editör

Next Post
PDC Pideci’den “Askıda Pide” Dayanışmasıyla Kadın Konuk Evleri’ne Destek!

PDC Pideci’den “Askıda Pide” Dayanışmasıyla Kadın Konuk Evleri’ne Destek!

Bir yanıt yazın Yanıtı iptal et

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

  • Künye
  • Hakkımızda
  • Dergimize Abone Olun
Bize Ulaşın: +90 212 454 22 22

© 2025 IMG - Yemek Zevki

Welcome Back!

Login to your account below

Forgotten Password?

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Log In
No Result
View All Result
  • Ana Sayfa
  • Tarifler
    • Balık Yemekleri
    • Çorba Tarifleri
    • Diyet Yemekleri
    • Dünya Mutfağı
    • Et Yemekleri
    • Hamur İşi Tarifleri
    • Salata Tarifleri
    • Sebze Yemekleri
    • Tatlı Tarifleri
    • İçecek Tarifleri
    • İftar Yemekleri
    • Kek Tarifleri
    • Kurabiye Tarifleri
    • Meze Tarifleri
    • Pasta Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Pilav Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Reçel Tarifleri
    • Tavuk Yemekleri
    • Yöresel Yemekler
  • Video
  • Galeri
  • Sağlık
  • Hakkımızda
  • Künye

© 2025 IMG - Yemek Zevki