Ana Sayfa » Tarifler » Et Yemekleri » Farina Kebap
Farina Kebap

Farina Kebap

Malzemesi

Farina Kebap


• 200 gram dana 5’li set
• 30 gram kültür mantarı
• 25 gram blok kaşar
• 20 gram kırmızı kapya biber
• 5 -7 dal maydanoz • 5 gram tuz
• 3 gram karabiber • 50 gram patlıcan
• 40 gram yoğurt • 2-3 adet kıvırcık
• 30 gram pilavlık bulgur • 40 gram domates
• 20 gram kuru soğan • 30 gram sivri biber
• 5 gram pul biber

Farina Kebap Tarifi:
Eti kebap haline getirip mangalda pişirin. Patlıcanı közleyin.
Mantar, kapya biber ve maydanozu tavada soteleyin. Hamuru
hazırlayın ve açın. Açmış olduğunuz hamura kebabı ve diğer
malzemeleri sarın ve fırında pişirin. Domates, kıvırcık, soğan
ve yoğurtla birlikte servise sunun.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir