Fajita

Malzemeler:
• 250 gram bonfile
• 1 adet yeşil biber
• 1 adet dolmalık sarı biber
• Yarım soğan
• Worchestershire sos
• 1 çay kaşığı karabiber

 

 

Fajita Tarifi:
Izgaraya attığınız bonfileyi orta derecede pişirin. Yeşil, sarı biberleri soğanla bir tavada soteleyin. Bir yemek kaşığı kadar Worchestershire sos ekleyin. Karabiberi serpiştirin. Karıştırıp altını kısın. Pişen bonfileleri jülyen kesin. Servis edeceğiniz fajita tabağı sıcak olacağı için ısıya dayanıklı toprak bir servis tabağı ya da güveç tercih edin. Sıcak toprak güvece kavurduğunuz soğan ve biberli karışımı yayın. Üzerine bonfileleri dizin. Sıcak şekilde servis edin.

OKU ➤  Romantik sofraların tercihi ‘Sofia Günlük Peçete’

Tavsiye

et hardal

Etin Hardalla Birleştiği Müthiş Lezzet…

Etin hardalla birleştiği müthiş lezzetti sizler için hazırladık. İşte etin yüzyıllardan beri geri gelen lezzet …

Bir Cevap Yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir