Ana Sayfa » Etiket arşivi: tarif (sayfa 9)

Etiket arşivi: tarif

Brownimsi Tarifi

Brownimsi Malzemeler (4 – 6 Kişilik) 2 adet yumurta 1 çay bardağı keçiboynuzu özü pekmezi Yarım çay bardağı süt 2/3 çay bardağı kakao 1,5 su bardağı tam buğday unu 1 tatlı kaşığı kabartma tozu 1 çay bardağı fındık 50 gram en az yüzde 70 kakao oranında bitter çikolata   Hazırlanışı Fırını 180 dereceye ayarlayın ve kullanacağınız fırın kabını pişirme kağıdı ile …

Devamını oku »

Meyveli Pankek

Meyveli Pankek Tarifi Meyveli Pankek Malzemeler: 1 su bardağı un 2 çorba kaşığı toz şeker 2 çay kaşığı kabartma tozu Yarım çay kaşığı tuz 1 su bardağı süt 2 çorba kaşığı erimiş tereyağı 1 adet büyük boy yumurta 1 çorba kaşığı zeytinyağı Orman meyvesi Üzerine serpmek için pudra şekeri Meyveli Pankek Hazırlanışı: Unu, şekeri, kabartma tozunu ve tuzu çukur bir …

Devamını oku »

Börülceli Pilav Video

Börülceli Pilav İçin Malzemeler; 1 su bar Börülce 1 su bar Pirinç 2 su bar Sıcak Su 1/2 demet Taze Soğan 2 çorba kş Zeytinyağ 1 çorba kş Terayağ Karabiber Tuz #BörülceliPilav #Pilav #Börülce #Video #Tarif

Devamını oku »

Ispanaklı Açma Böreği

  Ispanaklı Açma Böreği İçin Malzemeler; 1 çay bardağı sıvı yağ 1 çay bardağı margarin 1 çay bardağı yoğurt 1 çay kaşığı karbonat 1 çay kaşığı sirke Aldığı kadar un İçi için; 1/2 kg ıspanak 2 adet soğan 1 kase beyaz peynir 1 çorba kaşığı zeytinyağ

Devamını oku »

Maş Fasülyesi Video

Maş Fasülyesi Yemeği İçin Malzemeler; 1 su bardağı maş fasülyesi 1 demet taze soğan 1 adet domates 2 adet salatalık Maydanoz 1 çorba kaşığı nar ekşisi Kırmızı biber Tuz

Devamını oku »

Mantar Çorbası Video

Mantar Çorbası İçin Malzemeler; 200 gr kültür mantarı 1 adet soğan 1 adet sivribiber 2 çorba kaşığı un 1 su bardağı süt 2 çorba kaşığı sıvıyağ 4 su bardağı su Karabiber Tuz

Devamını oku »

Tavuk Güveç Video

Tavuk Güveç İçin Malzemeler; 1/2 kg. tavuk eti 4 adet sivri biber 2 adet domates 1 adet patlıcan 20 adet arpacık soğan 2 diş sarımsak 1 çorba kaşığı domates salçası 2 çorba kaşığı tereyağı 2 çorba kaşığı su Karabiber Tuz

Devamını oku »