Ana Sayfa » Etiket arşivi: sıcak

Etiket arşivi: sıcak

AŞIRI SICAKLARA UZMANLARDAN TAVSİYE

AŞIRI SICAKLARA UZMANLARDAN TAVSİYE Ülke genelinde son yılların en sıcak günlerinin yaşandığı bugünlerde dikkat edilmediği takdirde hava koşulları insan sağlığını tehdit eder hale geliyor. Uzmanlar vücut dengesinin korunabilmesi adına günde en az 2 şişe maden suyu tüketilmesinin önemle altını çiziyor. Bir yandan yüksek yaz sıcaklıklarında ferahlamak diğer yandan ise vücudumuzun gün içerisinde terleme yoluyla kaybettiği mineralleri geri kazanmak için elma, …

Devamını oku »

SEYİDOĞLU’NDAN BALIK SEVERLERE GÜVEÇTE SICAK HELVA

Balık sofralarının vazgeçilmez tatlısı helva, güvece girdi. Seyidoğlu Türkiye’de bir ilke imza atarak ev ortamında 10 dakika gibi kısa bir sürede güveçte sıcak helva hazırlama imkanı sunuyor. Balık şeklinde tasarlanmış özel bir güveç ile birlikte sunulan yeni ürün, balık severlerin gözdesi olacak. Geleneksel tatlıların 65 yıllık üreticisi Seyidoğlu balıktan sonra helva yeme geleneğinden yola çıkarak Türkiye’de ilk defa güveçte sıcak …

Devamını oku »

Şeftali Püreli Dondurma

Şeftali Püreli Dondurma İçin Malzemeler: 1 su bardağı süzme yoğurt   1 su bardağı pudra şekeri 1 paket krema (200 ml) 4 adet olgun ve yumuşak şeftali (6 Kişilik) Şeftali Püreli Dondurma Hazırlanışı: Kremayı iki misli kabarana dek çırpın. Süzme yoğurdu ve şekeri ekleyip 5 dakika daha çırpın. Şeftalilerin kabuğunu soyup püre haline gelene dek ezin. Kremalı karışımı iyice çırptıktan sonra …

Devamını oku »

Villari’den Dondurma Ve Tatlılar İçin Özel Yeni Tasarım

Lüksün ve zarafetin dünyaca ünlü adresi Villari, sunumlara estetik bir görünüm kazandırarak, yazın sıcak saatlerini keyfe dönüştürüyor. Marie Antoinette’nin yaşam tarzının yansıması olan Villari ürünleri, zarif tasarımıyla yaz günlerinin sohbetine ve sofralarına zenginlik katıyor. İtalya’nın lüks tasarım markası Villari yeni bir tasarıma daha imza attı. Ayaklı ve kulplu porselen sunumuyla Villari, hem yaz günlerin vazgeçilmezi dondurmanızı hem de tatlı sunumlarınızı …

Devamını oku »