Doygun Ekmek’in Pazarlama Müdürü Burcu Özcan; Ülkemizde sağlıklı nesiller yetişmesi için besin değeri yüksek ve düşük yağ içeren tam buğday ve tam tahıllı ekmeklerin tüketilmesi gerekiyor. Ülke gündeminde son günlerin en çok tartışılan konusu ekmek israfı oluyor. Toprak Mahsulleri Ofisi (TMO) tarafından hayata geçirilen ve startını bizzat Başbakan Erdoğan’ın verdiği “Ekmek İsrafını Önleme Kampanyası” ile Türkiye, ekmek tüketiminde yeni bir …
Devamını oku »Etiket arşivi: sebze yemekleri
Mutfak ve ankastre dünyasına dair her şey bu sitede
Mutfak ve ankastre dünyasının lider firması Siemens, dünya ve Türk mutfaklarından lezzetlerin hepsi bir araya getiriyor. Dünyada ve Türkiye’de ankastre ürünlerde en geniş ürün yelpazesine sahip lider marka Siemens Ev Aletleri mutfak yaşantısından, yemek kültürüne,en son dekorasyon trendlerinden ,”doğa için dönüştür” fikrini benimseyen herkes için çevreci önerilere, ankastre dünyasına kısacası hayata dair birçok şeyi www.siemens–ankastre.com sitesinde yenilikçi ve renkli bir …
Devamını oku »Sofralar Bizim Mutfak Remoulade Sos ile lezzetleniyor
Ev dışı tüketim sektöründe şeflerin yemeklerine lezzet katmak için kullandığı Remoulade Sos, sektörün değerli şefleriyle buluşuyor. Dünya mutfağında çok sayıda şefin mutfağında yer verdiği Remoulade Sos, artık Ülker kalitesi ve Eksper Gıda güvencesiyle pazarda. Türkiye’de ilk defa Yıldız Holding’in Ak Gıda tesislerinde üretilen ve Bizim Mutfak markasıyla sektörle buluşan Remoulade Sos, mutfakların en yeni lezzet kaynağı. Mayonez bazlı bir sos …
Devamını oku »Mangal keyfini Weber Stephen Barbekü serisi ile yaşayın
Geniş yelpazede barbekü aksesuarları çeşitleri ile farkını ortaya koyan Weber Stephen, Compact Kettle Kömürlü Barbekü serisi ile mangal severlerin gözdesi olacak. Dünyada barbekü sektörünün lider şirketi Weber Stephen, 47 cm ve 57 cm’lik Compact Kettle Kömürlü Barbeküleri ile kış aylarında benzersiz bir mangal ziyafeti çekmenizi sağlıyor. 1950’li yıllardan beri dünyanın pek çok yerinde kabul gören barbekü modeli olan ‘Amerikan tipi …
Devamını oku »