Mutfak markası Gaggenau bu yıl, 330. yaşını kutluyor. Lüks mutfak aletleri sektörünün en önemli markası haline gelen Gaggenau’nun 330 yıllık köklü geçmişinde hep yenilik var… 1995 yılından bu yana Türkiye’deki faaliyetlerini BSH bünyesinde gerçekleştiren ve grup içinde özel bir marka olan Gaggenau, ankastre ocak, fırın, davlumbaz, buzdolabı ve bulaşık makineleri teknolojisi ile kendi alanında bir tasarım üstadı olarak kabul ediliyor. …
Devamını oku »Etiket arşivi: Sağlık
Şehirden Kopmadan Doğayla İç İçe Bir Tatil…
NG Güral Sapanca Wellness & Convention, bayram tatilinin yine favori adresi… Doğayla iç içe, yeşilin her tonunun hakim olduğu muhteşem bir atmosferde doyasıya bir bayram tatili için NG Güral Sapanca’ya uğrayın. NG Güral Sapanca Wellness & Convention, bayram tatilinde bulundukları yerden fazla uzaklaşmadan gerçek bir tatil yaşamak isteyenler NG Güral Sapanca Wellness & Convention’ın yolunu tutuyor. NG Güral Sapanca’da açık …
Devamını oku »Tasarımda Albiente Home Concept Farkı…
Albiente Home Concept, müşterilerine daha farklı ve kaliteli hizmet verebilmek için ürünlerini dünyaca ünlü markalar arasından seçiyor. Ürün çeşitleri içinde, duvar kağıdı, 3D Wall, parke ve perde ile yaşam alanlarınıza değer katan ürünlerini müşterilerine hızlı ve sorunsuz bir şekilde teslim etmeyi ilke edinmiş. Albiente Home Concept, beklentilerinizi tam olarak karşılamak için, tasarım sürecinden uygulama sürecine kadar her aşamada sektöründeki profesyonel …
Devamını oku »BergHOFF İle Vitamini Bol Yemekler…
Hızlı, sağlıklı ve mükemmel lezzette yemekler pişiren BergHOFF Eclipse Düdüklü Tencereler yiyeceklerin vitaminlerini, minerallerini, besin değerlerini ve aromalarını koruyor. TÜV GS ve CE sertifikalı düdüklü tencereler, hem zamandan tasarruf ediyor hem enerjiden tasarruf ediyor hem de basınç altında mükemmel performans sağlıyor. Yenilkçi ve kreatif tasarımı, paslanmaz çelik gövdesi, siyah kulpların bu estetiği tamamlayan çelik kapağı ile uyumu tasarımı mükemmelleştiriyor.
Devamını oku »Taze Vişneli Taze Yaprak Sarma
Malzemeler: • 500 gram taze asma yaprağı • 300 gram taze vişne • 2 su bardağı pirinç • 1 tatlı kaşığı limon suyu • Yarım demet taze nane • 1 tatlı kaşığı tarçın • 1 çay kaşığı yenibahar • 1 çorba kaşığı toz şeker • 5 adet büyük boy kırmızı soğan • 2 çay bardağı zeytinyağı Taze Vişneli Taze Yaprak …
Devamını oku »Karamelize Kuzu Pirzola
Malzemeler • 500 gram kuzu pirzola • 3 adet havuç • 100 gram arpacık soğan • 5 adet sarımsak • 100 gram zeytinyağı • 10 gram et suyu / bulyon • 20 gram tuz • 10 gram karabiber • 10 gram kimyon • 100 gram su Karamelize Kuzu Pirzola Tarifi; Arpacık soğanları, sarımsak ve iri kesilmiş havuçları zeytinyağında soteleyin. Ayrı …
Devamını oku »Sağlıklı Sindirim için Şeftali Nektarı tüketin
Şeftali ve şeftali nektarının içeriğinde bulunan vitamin ve mineraller sindirim sistemini düzenliyor. Uzmanlar, sıklıkla karşılaşılan sindirim bozukluklarından korunmak için şeftali nektarı içilmesini öneriyor. İçeriğinde bol miktarda A, B3 ve C vitaminleriyle, folik asit, betakaroten, potasyum bulunan şeftali nektarı, vücudun savunma mekanizmasını güçlendirmesinin yanısıra hazmı kolaylaştırarak sindirime yardımcı oluyor. Uzmanlar sindirim sisteminde oluşan sıkıntıları gidermek için günde bir bardak şeftali nektarı …
Devamını oku »Dilara Koçak: “Obezitede tek suçlu ekmek değildir”
Ekmeğin yararları ve bilinçli ekmek tüketimi konusunda kamuoyunun bilgilendirilmesi amacıyla düzenlenen “Ekmeğe İade-i İtibar” panelinde konuşan Uzman Diyetisyen Dilara Koçak, obezitenin tek suçlusunun ekmek olmadığını söyledi. Ekmeğin faydaları ve bilinçli ekmek tüketimi konusunda kamuoyunu bilgilendirmek amacıyla, Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı M. Mehdi Eker’in katılımı ile düzenlenen “Ekmeğe İade-i İtibar” panelinde konuşan Uzman Diyetisyen Dilara Koçak, “Obezitenin tek suçlusu …
Devamını oku »Koska ’dan diyabet hastalarına helva
Koska, Türk mutfağının vazgeçilmez tatlısı tahin helvasını, diyabet hastaları ve kilosuna özen gösterenler için, şeker kullanmadan doğal tatlandırıcı ile üretti. Özel ambalaja sahip “Koska Şekersiz Fırında Helva” 10 dakikada fırında ısıtılarak hazır hale geliyor. Geleneksel lezzetlerin modern yorumcusu Koska, Türk mutfağının vazgeçilmez tatlısı tahin helvasını, kilo kontrolüne yardımcı ve diyabet hastalarının tüketebileceği şekilde, şeker kullanmadan doğal tatlandırıcıyla üretti. “Koska Şekersiz …
Devamını oku »Bahar Yorgunluğunu Hissetmeden Yaza Formda Girin
Bayındır İçerenköy Hastanesi’nin Lezzetli & Sağlıklı Diyet Atölyesi’nde bu kez yaza hazırlık için diyet yemekleri yapıldı. Bahar yorgunluğunu hissetmeden yaza formda girmenin ele alınacağı Lezzetli & Sağlıklı Diyet Atölyesi mutfağında, kurulan mutfakta diyet yemekleri Bayındır İçerenköy Hastanesi Beslenme ve Diyet Bölümü’nden Ayşe Korkmaz’ın verdiği bilgiler eşliğinde yapıldı. Etkinlikte, diyet yaparken yediği yemeklerden sıkılanlar için peynirli kabak ve sebzeli tavuk yemeği …
Devamını oku »