İran Usulü Falafel
Tarif: Muhammet Doğan / Lokma İstanbul Mutfak Koordinatörü Tek Kişilik Malzemeler: 100 gram nohut 2 gram karbonat 500 gram su ...
Tarif: Muhammet Doğan / Lokma İstanbul Mutfak Koordinatörü Tek Kişilik Malzemeler: 100 gram nohut 2 gram karbonat 500 gram su ...
Ekşimik (Çökelek) Malzemeler: 1 kilo ekşimiş yoğurt 1 bardak su 1 yemek kaşığı limon suyu Bir tutam tuz İnce ...
Zerdeçallı Çerkez Tavuğu (6 Kişilik) Hazırlanma ve Pişirme Süresi: 30 Dakika Malzemeler: 500 gram tavuk göğüs eti 1 adet soğan ...
Sucuklu Humus (4 Kişilik) Hazırlanma ve Pişirme Süresi: 35 Dakika Malzemeler: 1,5 bardak nohut Yarım bardak tahin Yarım bardak zeytinyağı ...
Mavi Haşhaşlı Panço (6 Kişilik) Hazırlanma ve Pişirme Süresi: 20 Dakika Malzemeler: 1 adet patates 1 adet havuç 3 tepeleme ...
Dolmalık Fıstıklı ve Cevizli Kuru Domates Kavurma (4 Kişilik) Hazırlanma ve Pişirme Süresi: 15 Dakika Malzemeler: 1 kase kuru domates ...
Beyaz Peynirli Haydari (4 – 6 Kişilik) Hazırlanma Süresi : 10 Dakika Malzemeler : 500 gram süzme yoğurt 200 gram ...
Girit Mezesi Tarifi Girit Mezesi İçin Malzemeler: Çeyrek kalıp Ezine beyaz peyniri 2 diş sarımsak 1 tutam kırmızı toz biber 8 ...
Kolaylıkla Yapabileceğiniz Haydari Tarifi İçin Malzemeler; 4 çorba kş. Süzme Yoğurt 1/2 demet Dereotu 3 diş Sarımsak 1/2 çay bar. ...
© 2025 IMG - Yemek Zevki
© 2025 IMG - Yemek Zevki