Ana Sayfa » Etiket arşivi: hijyenik üretim

Etiket arşivi: hijyenik üretim

Piliç Eti, Sağlıklı Beslenmede Ekonomik ve Hijyenik Üretimi ile Protein Açığını Kapamada Öne Çıkıyor…

Piliç Eti, Sağlıklı Beslenmede Ekonomik ve Hijyenik Üretimi ile Protein Açığını Kapamada Öne Çıkıyor… 4. Uluslararası Beyaz Et Kongresi’nde konuşan Ankara Üniversitesi Tıp Fakültesi Halk Sağlığı Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Prof. Dr.Recep Akdur, Türkiye’de protein eksikliği nedeniyle yetersiz ve dengesiz beslenmenin büyük bir sağlık sorunu olduğunu dile getirdi. Hayvansal proteinin bu anlamda öne çıktığını belirten Akdur, ekonomik üretimi ile de …

Devamını oku »