Ana Sayfa » Etiket arşivi: Et Pişirmenin ve Tüketiminin Püf Noktaları

Etiket arşivi: Et Pişirmenin ve Tüketiminin Püf Noktaları

YAZ GELMEDEN KİLONUZU KONTROL ALTINA ALIN

Onu yeme bunu ye

YAZ GELMEDEN KİLONUZU KONTROL ALTINA ALIN İlkbaharın gelişiyle birlikte yaza sağlıklı ve formda girme telaşı da başladı. Daha ince kıyafetler giyileceği için veya havuz ya da deniz kenarında görünmesini istemediğimiz kilolarımızdan kurtulmak için diyet üstüne diyet yapmaya, spor salonu üyeliklerimizi yenilemeye başlıyoruz. Aslında bu çabaları mevsimsel bir ihtiyaçtan değil de sağlıklı ve kaliteli bir hayat sürebilmek adına hedeflesek, her yıl …

Devamını oku »

Et Pişirmenin ve Tüketiminin Püf Noktaları

Et Pişirmenin ve Tüketiminin Püf Noktaları

Etin Profesörü unvanıyla tanınan Cüneyt Asan, et pişirmenin ve tüketiminin püf noktalarına ve et tüketirken dikkat edilmesi gerekenleri anlattı Cüneyt Asan, sağlıklı beslenmek için doğru eti seçmenin çok önemli olduğunun altını çizerek; “Yediğiniz etin kaliteli, lezzetli ve sağlıklı olması, öncelikle temin edildiği hayvanın ırkı ve nasıl beslendiği ile doğrudan orantılıdır. Ek olarak hayvanın doğru beslenmesi, hijyenik ve doğru yöntemlerle kesilmesi, …

Devamını oku »