Ana Sayfa » Etiket arşivi: Balık Buğulama

Etiket arşivi: Balık Buğulama

ÖĞÜNÜ 3’E ÇIKAR, PİŞİRME TARZINI DEĞİŞTİR

ÖĞÜNÜ 3’E ÇIKAR, PİŞİRME TARZINI DEĞİŞTİR

ÖĞÜNÜ 3’E ÇIKAR, PİŞİRME TARZINI DEĞİŞTİR Ramazan ayının sıcak yaz aylarına denk gelmesiyle birlikte sağlığımıza zarar vermeden oruç tutmak için besin tercihlerinde çok daha dikkatli olmak gerekiyor. İstanbul Aydın Üniversitesi VM Medical Park Hastanesi’nden Uzman Diyetisyen Olcay Barış, vücudun bu değişikliklere uyum sağlaması için sağlıklı beslenme önerilerine mutlaka dikkat edilerek oruç tutulması gerektiğini söyledi. Ramazan ayında besin tüketim saatlerinin kısıtlığı …

Devamını oku »

Balık Buğulama

Balık Buğulama Tarifi Balık Buğulama İçin Malzemeler: 4 adet orta boy levrek (temizlenmiş, fileto haline getirilmiş, balık suyunu kullanmak için kemikleri ve kafasını ayrı pakette hazırlanmış) 1 çorba kaşığı tereyağı (tepeleme) 1 çorba kaşığı zeytinyağı 1 adet soğan 2-3 diş sarımsak 1 adet küçük boy kereviz 2-3 kereviz yaprağı 1 tatlı kaşığı un (tepeleme) 1 su bardağı balık suyu (tarife bakınız) 1 kahve fincanı …

Devamını oku »