Ana Sayfa » Etiket arşivi: Ana Yemekler (sayfa 26)

Etiket arşivi: Ana Yemekler

Kütahya Porselen Deniz Esintisini Sofralara Taşıyor

Kütahya Porselen, denizden ilham alarak hazırlanan Marine Serisi ürünleriyle sofralara yaz esintisi getiriyor. Tek tek satılan ve herkesin kendi takımını oluşturabildiği ürünler, desenleriyle deniz ferahlığını evlere taşıyor. Kütahya Porselen, denizden ilham alarak hazırlanan Marine Serisi ile sofralarınıza tazelik katıyor. Mavi beyaz renklerinden oluşan ürünler sizlere ve misafirlerinize tatlı bir deniz esintisi ulaştırıyor. Deniz tutkunları ve tekne keyfinden vazgeçemeyenler için eşsiz …

Devamını oku »

Sevdiklerinizi Bir Araya Getiren Kahvaltılarda, En Sevdiğiniz 4 Lezzet Bir Arada!

Nar Gourmet olarak sevdiklerinizi bir araya getiren kahvaltı sofralarını renkledirecek yepyeni bir lezzet dörtlüsü ile sizleri tanıştırmaktan mutluyuz. Afyon’dan tam mevsiminde toplanan vişnelerden üretilen, mayhoş tatları sevenlerin bir numaralı tercihi Vişne Reçeli; Mersin’in iri taneleriyle göz zevkini de okşayan olgun çileklerinin sadece beyaz pancar şekeriyle kaynatılmasıyla hazırlanan, kahvaltı sofralarının baş tacı Çilek Reçeli; Ardahan’ın 2000 m yüksek platosunda Kafkas arılarının …

Devamını oku »

Türkiye’nin en hamarat hanımı İzmir’den, muhteşem ödüller Pril’den

Pril, Türkiye’nin en hamarat hanımını seçti. İzmir’den Fatma Damyan, final yarışmasında ve hamaratlıkta rakiplerini geçti. Hamarat hanımların bulaşıktaki değişmeyen tercihi Pril’in Türkiye’nin en hamarat hanımını seçmek üzere gerçekleştirdiği yarışma sonuçlandı. Pril’in özel bir araçla ve marka yüzü Açelya Akkoyun ile birlikte Türkiye’nin 7 coğrafi bölgesinin 12 farklı ilinde gerçekleştirdiği yarışmaların finali İstanbul’da yapıldı. Noter huzurunda gerçekleşen, yoğun ilgiye, rekabet ve …

Devamını oku »

Kazandibi

Malzemeler: • 1,5 kilo süt • 5 gram kremşanti • 50 gram mısır nişastası ya da 600 gram sübye • 600 gram toz şeker • 200 gram tavuk göğsü (kazandibi ve tavukgöğsünde kullanılmak üzere özel haşlanmış) Kazandibi Tarifi; Sütü tencereye koyup kremşantiyi ekleyin. Süt biraz ısındığı zaman sübyeyi ilave edip 45 dakika karıştırarak kaynatın. Şekerini ilave edip yarım saat daha kaynamaya …

Devamını oku »

Ravioli Farina

Malzemeler: Kepekli Hamur İçin: > 800 gram kepekli un > 200 gram irmik > 600 gram yumurta > Az miktarda zeytinyağı Dolgu Malzemesi İçin: > 1 kilo ricotta peyniri > 500 gram ıspanak > Tuz, karabiber > Az miktarda rende muskat Sos İçin: > Domates sos > Taze fesleğen > Toz parmesan Hazırlanışı: Ispanağı haşlayın ve pirinç taneleri büyüklüğünde doğrayın. Ricotta …

Devamını oku »

Komili Babaları Mutfağa Soktu

Komili Lezzet Atölyesi, bu kez ünlü şef babaları ve çocuklarını ağırladı. Babalar Günü öncesinde Komili Mutfağı’nda bir araya gelen ünlü şefler, çocuklarıyla birlikte yemekler hazırlayıp, eğlence dolu saatler geçirdi. Türkiye’nin köklü zeytinyağı markası Komili, damaklarda fark oluşturan birbirinden lezzetli yemeklerin hazırlandığı  ‘Komili Hakiki Lezzet Atölyesi’nde Babalar Günü öncesinde usta şefleri ve çocuklarını ağırladı. Aralarında Eyüp Kemal Sevinç, Rafet İnce, Serdar …

Devamını oku »

Sağlıklı İftar Sofraları Siemens Buharlı Fırın İle Kuruluyor

Siemens’in HB36D575 buharlı fırını, Ramazan ayında iftar sofralarına lezzet ve sağlık getiriyor. Siemens HB36D575 buharlı fırınında, buharda hazırlanan yiyecekler en hafif iftar sofraları hazırlanıyor. İleri teknolojiye sahip zengin donanımı ile kullanım kolaylığı ve konfor sunan Siemens buharlı fırında tazeleme/ ısıtma, mayalama, buz çözme, hassas pişirme, ön ısıtma ve sıcak tutma işlemlerinin tümü gerçekleştirilebiliyor.   Bu yıl Ramazan ayında en hafif …

Devamını oku »

Vitello Tonnato

Malzemeler: Dana Rosto İçin: > 1 kilo dana sokum temizlenmiş > Biberiye > Sarımsak > Kekik > Tuz, karabiber Ton Balıklı Sos İçin: > 200 gram yağda ton balığı > 85 gram mayonez > 2 adet konserve ançüez > 20 gram kapari Hazırlanışı: Dana sokumu tuz, karabiber, biberiye, sarımsak ve kekik ile çeşnilendirin. Etin her iki tarafını kızgın tavada mühürleyin. …

Devamını oku »

Doğadan Form Soğuk Çay ile Serinlik Forma Girdi!

Formuna özen gösterenlerin vazgeçemediği Doğadan Form, şimdi bildiğiniz formülüyle buz gibi limon ferahlığında tatile gitmeden forma girmenize destek oluyor. “Doğadan Form Limonlu Soğuk Bitki ve Meyve Çayı”  fonksiyonel özelliği ile diğer soğuk çaylardan ayrılıyor. Doğadan Form Limonlu, içeriğindeki rezene, ısırgan, huş ağacı yaprağı, mürver yaprağı gibi bitkilerin iyiliği ile hazırlanıyor. Tamamen doğal bitki ve meyvelerle lezzetlendirilen Doğadan Form Limonlu Soğuk …

Devamını oku »

Öğrenciler, “Möö Deme Bana” İle Hediyeleri Kaptı

İstanbul Lisesi, 23. Kültür Etkinliklerine destek veren Muratbey, inovatif ürünleriyle damaklarda unutulmayacak lezzetler bırakırken, sosyal medya üzerinden düzenlediği yarışma ile de birbirinden değerli hediyeleri kazanma fırsatı sundu. Sektörünün yenilikçi markası Muratbey Gıda, İstanbul Lisesi 23. Kültür Etkinlikleri Haftası’na destek verdi. Akademik başarının yanı sıra kendilerini kültürel olarak da geliştirmenin önemi ile 23 yıldır her yıl bir haftayı kültürel etkinliklere ayıran …

Devamını oku »