Yemek Zevki
droetker
  • Ana Sayfa
  • Tarifler
    • Balık Yemekleri
    • Çorba Tarifleri
    • Diyet Yemekleri
    • Dünya Mutfağı
    • Et Yemekleri
    • Hamur İşi Tarifleri
    • Salata Tarifleri
    • Sebze Yemekleri
    • Tatlı Tarifleri
    • İçecek Tarifleri
    • İftar Yemekleri
    • Kek Tarifleri
    • Kurabiye Tarifleri
    • Meze Tarifleri
    • Pasta Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Pilav Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Reçel Tarifleri
    • Tavuk Yemekleri
    • Yöresel Yemekler
  • Video
  • Galeri
  • Sağlık
  • Hakkımızda
  • Künye
  • Ana Sayfa
  • Tarifler
    • Balık Yemekleri
    • Çorba Tarifleri
    • Diyet Yemekleri
    • Dünya Mutfağı
    • Et Yemekleri
    • Hamur İşi Tarifleri
    • Salata Tarifleri
    • Sebze Yemekleri
    • Tatlı Tarifleri
    • İçecek Tarifleri
    • İftar Yemekleri
    • Kek Tarifleri
    • Kurabiye Tarifleri
    • Meze Tarifleri
    • Pasta Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Pilav Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Reçel Tarifleri
    • Tavuk Yemekleri
    • Yöresel Yemekler
  • Video
  • Galeri
  • Sağlık
  • Hakkımızda
  • Künye
No Result
View All Result
Yemek Zevki
No Result
View All Result
CaliforniaWalnut CaliforniaWalnut CaliforniaWalnut
Home Tarifler Et Yemekleri

Et İşi

by Yemek Zevki Editör
09 Ekim 2013
in Et Yemekleri
483 10
0
Et İşi
739
SHARES
3.5k
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter

0171Malzemeler:
• Kontrfile Et
• Salatalık
• Japon turpu
• Avokado
• Göbek marul
• Mayonez

Hazırlanışı:
Eti çok ince olacak şekilde dövün. Jülyen doğradığınız tüm yeşillikleri etin içine koyup sarın. Dışını susam, Antepfıstığı, öğütülmüş permasan ile süsleyip servis yapın.
Kuzu Sırtı
Kuzunun sırt etini 2 hafta boyunca vakumlu olarak soğutucuda dinlendirdikten sonra süt, zeytinyağı, deniz tuzu, tane karabiber, taze kekik, taze biberiye, taze adaçayı, sarımsak karışımında marine edin. Eti bu şekilde 48 saat boyunca dinlendirin.
Döküm ızgarada kuzu sırtını mühürledikten sonra önceden ısıttığınız döküm tavada et suyu ile birlikte pişirin. Arzu ederseniz et suyuna çok az limon, deniz tuzu ve karabiber ilave edebilirsiniz.

Tags: dünya mutfaklarıEt Yemekleri
Previous Post

Bayramda Kurulan Ziyafet Sofraları Astım Ataklarını Tetikliyor!

Next Post

Kızarmış İçli köfte

Yemek Zevki Editör

Next Post
Kızarmış İçli köfte

Kızarmış İçli köfte

Bir yanıt yazın Yanıtı iptal et

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

  • Künye
  • Hakkımızda
  • Dergimize Abone Olun
Bize Ulaşın: +90 212 454 22 22

© 2025 IMG - Yemek Zevki

Welcome Back!

Login to your account below

Forgotten Password?

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Log In
No Result
View All Result
  • Ana Sayfa
  • Tarifler
    • Balık Yemekleri
    • Çorba Tarifleri
    • Diyet Yemekleri
    • Dünya Mutfağı
    • Et Yemekleri
    • Hamur İşi Tarifleri
    • Salata Tarifleri
    • Sebze Yemekleri
    • Tatlı Tarifleri
    • İçecek Tarifleri
    • İftar Yemekleri
    • Kek Tarifleri
    • Kurabiye Tarifleri
    • Meze Tarifleri
    • Pasta Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Pilav Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Reçel Tarifleri
    • Tavuk Yemekleri
    • Yöresel Yemekler
  • Video
  • Galeri
  • Sağlık
  • Hakkımızda
  • Künye

© 2025 IMG - Yemek Zevki