Yemek Zevki
droetker
  • Ana Sayfa
  • Tarifler
    • Balık Yemekleri
    • Çorba Tarifleri
    • Diyet Yemekleri
    • Dünya Mutfağı
    • Et Yemekleri
    • Hamur İşi Tarifleri
    • Salata Tarifleri
    • Sebze Yemekleri
    • Tatlı Tarifleri
    • İçecek Tarifleri
    • İftar Yemekleri
    • Kek Tarifleri
    • Kurabiye Tarifleri
    • Meze Tarifleri
    • Pasta Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Pilav Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Reçel Tarifleri
    • Tavuk Yemekleri
    • Yöresel Yemekler
  • Video
  • Galeri
  • Sağlık
  • Hakkımızda
  • Künye
  • Ana Sayfa
  • Tarifler
    • Balık Yemekleri
    • Çorba Tarifleri
    • Diyet Yemekleri
    • Dünya Mutfağı
    • Et Yemekleri
    • Hamur İşi Tarifleri
    • Salata Tarifleri
    • Sebze Yemekleri
    • Tatlı Tarifleri
    • İçecek Tarifleri
    • İftar Yemekleri
    • Kek Tarifleri
    • Kurabiye Tarifleri
    • Meze Tarifleri
    • Pasta Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Pilav Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Reçel Tarifleri
    • Tavuk Yemekleri
    • Yöresel Yemekler
  • Video
  • Galeri
  • Sağlık
  • Hakkımızda
  • Künye
No Result
View All Result
Yemek Zevki
No Result
View All Result
CaliforniaWalnut CaliforniaWalnut CaliforniaWalnut
Home Tarifler Salata Tarifleri

Ergan Dağı Salatası

by Yemek Zevki Editör
06 Mart 2014
in Salata Tarifleri
478 15
0
Ergan Dağı Salatası
740
SHARES
3.5k
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter

1526

Malzemeler

2 bağ kuzukulağı

1 bağ roka

Çeyrek bağ nane

2 adet salatalık

Yarım havuç

Yarım su bardağı Erzincan tulum peyniri

Yarım çay bardağı Erzincan dut kurusu

Yarım çay bardağı siyah kuru üzüm

Yarım çay bardağı sarı kuru üzüm

15 adet taze veya kurutulmuş böğürtlen

Yarım çay bardağı doğranmış ceviz içi

Çeyrek kırmızı lahana

Limon

Sosu İçin:

Yarım çay bardağı zeytinyağı

1 yemek kaşığı nar ekşisi

6 adet cherry (küçük) domates

Hazırlanışı

Kuzukulağı, roka ve naneyi yıkayıp, ayıkladıktan sonra orta büyüklükte doğrayın. Salatalığı yarım ay şeklinde doğrayın. Hepsini bir kapta yeşillikler ezilmeyecek şekilde karıştırın. Havucu rendeleyip veya julyen doğrayıp süslemek için kullanmak üzere bir kaba alın. Üzüm çeşitlerini, cevizi, böğürtleni ve dutu salatanın üzerine serpin. Erzincan peynirini küpler halinde salatanın üstüne ekleyin. Cherry (küçük) domatesleri ikiye bölerek salatanın üzerine ekleyin. En son olarak havucu ve doğradığınız kırmızı lahanayı salatanın en üstüne ekleyip, salatanın üzerine zeytinyağı ve nar ekşisini dökün. Limon ile süsleyerek servis edebilirsiniz.

Tags: salatalar
Previous Post

Tuzlu Chester

Next Post

Yer Fıstıklı Bisküvi

Yemek Zevki Editör

Next Post
Yer Fıstıklı Bisküvi

Yer Fıstıklı Bisküvi

Bir yanıt yazın Yanıtı iptal et

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

  • Künye
  • Hakkımızda
  • Dergimize Abone Olun
Bize Ulaşın: +90 212 454 22 22

© 2025 IMG - Yemek Zevki

Welcome Back!

Login to your account below

Forgotten Password?

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Log In
No Result
View All Result
  • Ana Sayfa
  • Tarifler
    • Balık Yemekleri
    • Çorba Tarifleri
    • Diyet Yemekleri
    • Dünya Mutfağı
    • Et Yemekleri
    • Hamur İşi Tarifleri
    • Salata Tarifleri
    • Sebze Yemekleri
    • Tatlı Tarifleri
    • İçecek Tarifleri
    • İftar Yemekleri
    • Kek Tarifleri
    • Kurabiye Tarifleri
    • Meze Tarifleri
    • Pasta Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Pilav Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Reçel Tarifleri
    • Tavuk Yemekleri
    • Yöresel Yemekler
  • Video
  • Galeri
  • Sağlık
  • Hakkımızda
  • Künye

© 2025 IMG - Yemek Zevki