Yemek Zevki
droetker
  • Ana Sayfa
  • Tarifler
    • Balık Yemekleri
    • Çorba Tarifleri
    • Diyet Yemekleri
    • Dünya Mutfağı
    • Et Yemekleri
    • Hamur İşi Tarifleri
    • Salata Tarifleri
    • Sebze Yemekleri
    • Tatlı Tarifleri
    • İçecek Tarifleri
    • İftar Yemekleri
    • Kek Tarifleri
    • Kurabiye Tarifleri
    • Meze Tarifleri
    • Pasta Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Pilav Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Reçel Tarifleri
    • Tavuk Yemekleri
    • Yöresel Yemekler
  • Video
  • Galeri
  • Sağlık
  • Hakkımızda
  • Künye
  • Ana Sayfa
  • Tarifler
    • Balık Yemekleri
    • Çorba Tarifleri
    • Diyet Yemekleri
    • Dünya Mutfağı
    • Et Yemekleri
    • Hamur İşi Tarifleri
    • Salata Tarifleri
    • Sebze Yemekleri
    • Tatlı Tarifleri
    • İçecek Tarifleri
    • İftar Yemekleri
    • Kek Tarifleri
    • Kurabiye Tarifleri
    • Meze Tarifleri
    • Pasta Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Pilav Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Reçel Tarifleri
    • Tavuk Yemekleri
    • Yöresel Yemekler
  • Video
  • Galeri
  • Sağlık
  • Hakkımızda
  • Künye
No Result
View All Result
Yemek Zevki
No Result
View All Result
CaliforniaWalnut CaliforniaWalnut CaliforniaWalnut
Home Tarifler Et Yemekleri

Enginarlı Kuzu Kavurma

by Yemek Zevki Editör
28 Temmuz 2013
in Et Yemekleri
478 15
0
Enginarlı Kuzu Kavurma
739
SHARES
3.5k
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter

Malzemeler:
• 500 gram kuşbaşı kuzu eti
• 1 çorba kaşığı margarin
• 2 adet temizlenmiş enginar
• 5-6 adet sivri biber
• 5-6 adet mantar
• 7-8 adet arpacık soğan
• 2 diş sarımsak
• 7-8 adet kiraz domates
• Tuz • 1 dal taze biberiye

Enginarlı Kuzu Kavurma Tarifi; 

Tencereyi iyice ısıtıp etleri ilave edin. Suyunu çekene dek 10 dakika boyunca kavurun. Soyulmuş arpacık soğanları ve sarımsakları ekleyip kavurmaya devam edin. Margarini ve doğranmış sivri biberi de ilave edin. Birkaç dakika kavurduktan sonra kıyılmış taze biberiyeyi, küp doğranmış mantarları, irice doğranmış enginarları ve 1 çay bardağı suyu ekleyin. Tencerenin kapağını kapatın. Orta ateşte, suyunu çekene dek pişirin. Ocaktan almaya birkaç dakika kala kiraz domatesleri de ilave edin. Dimes Hasbahçe Osmanlı Şırası ile servis yapın.
Bu nefis yemek Dimes Hasbahçe Osmanlı Şırası ile iyi gider.

Tags: Et Yemeklerisebze yemekleri
Previous Post

Baklava Yufkasında Rulo Köfte

Next Post

Minestrone Çorba

Yemek Zevki Editör

Next Post
Minestrone Çorba

Minestrone Çorba

Bir yanıt yazın Yanıtı iptal et

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

  • Künye
  • Hakkımızda
  • Dergimize Abone Olun
Bize Ulaşın: +90 212 454 22 22

© 2025 IMG - Yemek Zevki

Welcome Back!

Login to your account below

Forgotten Password?

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Log In
No Result
View All Result
  • Ana Sayfa
  • Tarifler
    • Balık Yemekleri
    • Çorba Tarifleri
    • Diyet Yemekleri
    • Dünya Mutfağı
    • Et Yemekleri
    • Hamur İşi Tarifleri
    • Salata Tarifleri
    • Sebze Yemekleri
    • Tatlı Tarifleri
    • İçecek Tarifleri
    • İftar Yemekleri
    • Kek Tarifleri
    • Kurabiye Tarifleri
    • Meze Tarifleri
    • Pasta Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Pilav Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Reçel Tarifleri
    • Tavuk Yemekleri
    • Yöresel Yemekler
  • Video
  • Galeri
  • Sağlık
  • Hakkımızda
  • Künye

© 2025 IMG - Yemek Zevki