Yemek Zevki
droetker
  • Ana Sayfa
  • Tarifler
    • Balık Yemekleri
    • Çorba Tarifleri
    • Diyet Yemekleri
    • Dünya Mutfağı
    • Et Yemekleri
    • Hamur İşi Tarifleri
    • Salata Tarifleri
    • Sebze Yemekleri
    • Tatlı Tarifleri
    • İçecek Tarifleri
    • İftar Yemekleri
    • Kek Tarifleri
    • Kurabiye Tarifleri
    • Meze Tarifleri
    • Pasta Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Pilav Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Reçel Tarifleri
    • Tavuk Yemekleri
    • Yöresel Yemekler
  • Video
  • Galeri
  • Sağlık
  • Hakkımızda
  • Künye
  • Ana Sayfa
  • Tarifler
    • Balık Yemekleri
    • Çorba Tarifleri
    • Diyet Yemekleri
    • Dünya Mutfağı
    • Et Yemekleri
    • Hamur İşi Tarifleri
    • Salata Tarifleri
    • Sebze Yemekleri
    • Tatlı Tarifleri
    • İçecek Tarifleri
    • İftar Yemekleri
    • Kek Tarifleri
    • Kurabiye Tarifleri
    • Meze Tarifleri
    • Pasta Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Pilav Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Reçel Tarifleri
    • Tavuk Yemekleri
    • Yöresel Yemekler
  • Video
  • Galeri
  • Sağlık
  • Hakkımızda
  • Künye
No Result
View All Result
Yemek Zevki
No Result
View All Result
CaliforniaWalnut CaliforniaWalnut CaliforniaWalnut
Home Yöresel Yemekler

Enginarlı Girit Kebabı

by Yemek Zevki Editör
21 Haziran 2015
in Yöresel Yemekler
480 15
0
Enginarlı Girit  Kebabı
743
SHARES
3.5k
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter

Girit-Kebabi

Enginarlı Girit Kebabı Malzemeler:

5-6 adet orta boy enginar

500 gram kuzu yada dana kuşbaşı

20 adet arpacık soğan

1 adet kuru soğan

50 gram tereyağı

20 ml. sıvı yağ

1 demet dereotu

Tuz, karabiber

100 gram bezelye

5 dal maydanoz

750 ml. su

Enginarlı Girit Kebabı Hazırlanışı:

Tereyağı ve sıvı yağda ince kıydığınız kuru soğanı kavurun. Soğanlara kuşbaşı eti ilave edin. Etin pişmesine yakın enginarları dörde bölüp tencereye atın. Tuz ve karabiber serpin. Etler piştikten sonra arpacık soğanları ve 750 ml. su koyarak 15-20 dakika pişirin. Servis etmeden önce istediğiniz miktarda dereotu ve maydanoz ekleyebilirsiniz

Tags: Enginarlı Girit KebabıEnginarlı Girit Kebabı HazırlanışıEnginarlı Girit Kebabı MalzemelerEnginarlı Girit Kebabı TarifiGirit KebabıGirit Kebabı Tarifi
Previous Post

Köy Ekmeğinde Ekşili Çorba

Next Post

Kırmızı Fasulyeli Pazı Diblesi

Yemek Zevki Editör

Next Post
Kırmızı Fasulyeli Pazı Diblesi

Kırmızı Fasulyeli Pazı Diblesi

Bir yanıt yazın Yanıtı iptal et

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

  • Künye
  • Hakkımızda
  • Dergimize Abone Olun
Bize Ulaşın: +90 212 454 22 22

© 2025 IMG - Yemek Zevki

Welcome Back!

Login to your account below

Forgotten Password?

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Log In
No Result
View All Result
  • Ana Sayfa
  • Tarifler
    • Balık Yemekleri
    • Çorba Tarifleri
    • Diyet Yemekleri
    • Dünya Mutfağı
    • Et Yemekleri
    • Hamur İşi Tarifleri
    • Salata Tarifleri
    • Sebze Yemekleri
    • Tatlı Tarifleri
    • İçecek Tarifleri
    • İftar Yemekleri
    • Kek Tarifleri
    • Kurabiye Tarifleri
    • Meze Tarifleri
    • Pasta Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Pilav Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Reçel Tarifleri
    • Tavuk Yemekleri
    • Yöresel Yemekler
  • Video
  • Galeri
  • Sağlık
  • Hakkımızda
  • Künye

© 2025 IMG - Yemek Zevki