Malzemeler:
3 adet un tortillası
1 çorba kaşığı yer fıstığı kremi
200 gram dana eti
1 adet büyük boy soğan
1-2 adet kapya biber
1 kahve fincanı rendelenmiş kaşar peyniri
95 gram chilaca sos
1 dilim eritilmiş cheddar peyniri
1 tatlı kaşığı krema
Hazırlanışı:
Kuşbaşı doğranmış eti, irice doğranmış soğan ve biberlerle birlikte haşlayın.
3 adet tortillayı önce ısıtıp sonra bir yüzüne yer fıstığı kreması sürün. Üzerine haşlayıp süzmüş olduğunuz eti, rendelenmiş kaşar peynirini ve chilaca sosu karışımından paylaştırın. Rulo şeklinde sarıp ısıya dayanıklı bir fırın kabına yerleştirin. Önceden ısıtılmış 200 dereceye ayarlı fırında, hamurlar kızarıncaya kadar pişirin. Fırından alın, kalan chilaca sosu dökün. Eritilmiş cheddar peyniri, garnitürlü pirinç pilavı, Meksika fasulyesi püresi ve kremayla birlikte süsleyin. Sıcakken servis yapın.