Ana Sayfa » Tarifler » Et Yemekleri » Enchiladas Chilangas

Enchiladas Chilangas

1971

Malzemeler:

3 adet un tortillası

1 çorba kaşığı yer fıstığı kremi

200 gram dana eti

1 adet büyük boy soğan

1-2 adet kapya biber

1 kahve fincanı  rendelenmiş  kaşar peyniri

95 gram chilaca sos

1 dilim eritilmiş cheddar peyniri

1 tatlı kaşığı krema

Hazırlanışı:

Kuşbaşı doğranmış eti, irice doğranmış soğan ve biberlerle birlikte haşlayın.

3 adet tortillayı önce ısıtıp sonra bir yüzüne yer fıstığı kreması sürün. Üzerine haşlayıp süzmüş olduğunuz eti, rendelenmiş kaşar peynirini ve chilaca sosu karışımından paylaştırın.  Rulo şeklinde sarıp ısıya dayanıklı bir fırın kabına yerleştirin.  Önceden ısıtılmış 200 dereceye ayarlı fırında, hamurlar kızarıncaya kadar pişirin. Fırından alın, kalan chilaca sosu dökün. Eritilmiş cheddar peyniri, garnitürlü pirinç pilavı, Meksika fasulyesi püresi ve kremayla birlikte süsleyin. Sıcakken servis yapın.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir