Yemek Zevki
droetker
  • Ana Sayfa
  • Tarifler
    • Balık Yemekleri
    • Çorba Tarifleri
    • Diyet Yemekleri
    • Dünya Mutfağı
    • Et Yemekleri
    • Hamur İşi Tarifleri
    • Salata Tarifleri
    • Sebze Yemekleri
    • Tatlı Tarifleri
    • İçecek Tarifleri
    • İftar Yemekleri
    • Kek Tarifleri
    • Kurabiye Tarifleri
    • Meze Tarifleri
    • Pasta Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Pilav Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Reçel Tarifleri
    • Tavuk Yemekleri
    • Yöresel Yemekler
  • Video
  • Galeri
  • Sağlık
  • Hakkımızda
  • Künye
  • Ana Sayfa
  • Tarifler
    • Balık Yemekleri
    • Çorba Tarifleri
    • Diyet Yemekleri
    • Dünya Mutfağı
    • Et Yemekleri
    • Hamur İşi Tarifleri
    • Salata Tarifleri
    • Sebze Yemekleri
    • Tatlı Tarifleri
    • İçecek Tarifleri
    • İftar Yemekleri
    • Kek Tarifleri
    • Kurabiye Tarifleri
    • Meze Tarifleri
    • Pasta Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Pilav Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Reçel Tarifleri
    • Tavuk Yemekleri
    • Yöresel Yemekler
  • Video
  • Galeri
  • Sağlık
  • Hakkımızda
  • Künye
No Result
View All Result
Yemek Zevki
No Result
View All Result
CaliforniaWalnut CaliforniaWalnut CaliforniaWalnut
Home Tarifler Pratik Yemekler

Ekmek Üstü Pizza

by Yemek Zevki Editör
11 Haziran 2015
in Pratik Yemekler
478 15
0
Ekmek Üstü Pizza
739
SHARES
3.5k
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter

Pizza

Ekmek Üstü Pizza Malzemeler:

1 adet büyük boy ekmek (Tercihen kare veya dikdörtgen/yayla ekmeği)

100 gram rendelenmiş kaşar peyniri

100 gram rendelenmiş beyaz peynir

1 adet büyük boy domates (Çekirdekleri temizlenip suyu süzülmüş ve zar şeklinde doğranmış)

2 adet sivri biber (Küçük küçük doğranmış)

Yarım demet maydanoz (İrice doğranmış)

2 çorba kaşığı dilimlenmiş zeytin

1 çorba kaşığı tereyağı

Birer çay kaşığı pul biber, kekik

1 çorba kaşığı zeytinyağı

1 tatlı kaşığı salça

Ekmek Üstü Pizza Hazırlanışı:

Ekmek ve tereyağı dışındaki tüm malzemeyi çukur bir kapta harmanlayın. Ekmeği tabanından kopmayacak şekilde ekmek bıçağı yardımı ile her iki yönde çapraz (baklava dilimi olacak şekilde) kesin. Her boşluğu iç malzeme ile doldurun. Tereyağından küçük parçalar kesip malzemenin üzerine serpin. Ekmek üstü pizzayı yağlı kağıt serili fırın tepsisine yerleştirin. 190 dereceye ayarlı fırının orta katında, peynirler eriyip hafif kızarıncaya kadar ısıtın. Sıcak sıcak servis yapın.

 

Tags: Ekmek Üstü PizzaEkmek Üstü Pizza MalzemeleriEkmek Üstü Pizza TarifiPizzaPizza Tarifi
Previous Post

Paçanga Böreği

Next Post

Mükemmel ızgaranın sırrı; Vegeta Barbekü Çeşnisi

Yemek Zevki Editör

Next Post
Mükemmel ızgaranın sırrı; Vegeta Barbekü Çeşnisi

Mükemmel ızgaranın sırrı; Vegeta Barbekü Çeşnisi

Bir yanıt yazın Yanıtı iptal et

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

  • Künye
  • Hakkımızda
  • Dergimize Abone Olun
Bize Ulaşın: +90 212 454 22 22

© 2025 IMG - Yemek Zevki

Welcome Back!

Login to your account below

Forgotten Password?

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Log In
No Result
View All Result
  • Ana Sayfa
  • Tarifler
    • Balık Yemekleri
    • Çorba Tarifleri
    • Diyet Yemekleri
    • Dünya Mutfağı
    • Et Yemekleri
    • Hamur İşi Tarifleri
    • Salata Tarifleri
    • Sebze Yemekleri
    • Tatlı Tarifleri
    • İçecek Tarifleri
    • İftar Yemekleri
    • Kek Tarifleri
    • Kurabiye Tarifleri
    • Meze Tarifleri
    • Pasta Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Pilav Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Reçel Tarifleri
    • Tavuk Yemekleri
    • Yöresel Yemekler
  • Video
  • Galeri
  • Sağlık
  • Hakkımızda
  • Künye

© 2025 IMG - Yemek Zevki