Yemek Zevki
Kurukahveci Mehmet Efendi
  • Ana Sayfa
  • Tarifler
    • Balık Yemekleri
    • Çorba Tarifleri
    • Diyet Yemekleri
    • Dünya Mutfağı
    • Et Yemekleri
    • Hamur İşi Tarifleri
    • Salata Tarifleri
    • Sebze Yemekleri
    • Tatlı Tarifleri
    • İçecek Tarifleri
    • İftar Yemekleri
    • Kek Tarifleri
    • Kurabiye Tarifleri
    • Meze Tarifleri
    • Pasta Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Pilav Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Reçel Tarifleri
    • Tavuk Yemekleri
    • Yöresel Yemekler
  • Video
  • Galeri
  • Sağlık
  • Hakkımızda
  • Künye
  • Ana Sayfa
  • Tarifler
    • Balık Yemekleri
    • Çorba Tarifleri
    • Diyet Yemekleri
    • Dünya Mutfağı
    • Et Yemekleri
    • Hamur İşi Tarifleri
    • Salata Tarifleri
    • Sebze Yemekleri
    • Tatlı Tarifleri
    • İçecek Tarifleri
    • İftar Yemekleri
    • Kek Tarifleri
    • Kurabiye Tarifleri
    • Meze Tarifleri
    • Pasta Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Pilav Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Reçel Tarifleri
    • Tavuk Yemekleri
    • Yöresel Yemekler
  • Video
  • Galeri
  • Sağlık
  • Hakkımızda
  • Künye
No Result
View All Result
Yemek Zevki
No Result
View All Result
Bambum Bambum Bambum
Home Haber Turu

Ege’nin Şifalı Lezzeti Gümüş Şişelerde

by Yemek Zevki Editör
13 Kasım 2015
in Haber Turu
488 5
0
739
SHARES
3.5k
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter


Bahar aylarına girdiğimiz bu keyifli günlerde, TARİŞ’ten sofralara çok özel ve çok hafif bir zeytinyağı geliyor; TARİŞ İlk Hasat 2014 Natürel Birinci. Ege’nin bereketli topraklarında yetişen zeytinler, hasadın ilk günlerinde, daha yere düşmeden toplandı ve sabah ışığının çiy taneleri gibi damla damla sızdırılarak TARİŞ’in gümüş şişelerine dolduruldu.

1915’ten beri müşterilerini hakiki Ege zeytinyağı ile buluşturan TARİŞ, doğanın armağanlarını titizlikle işleyerek oluşturduğu farklı ve özel ürünleriyle, zeytinyağı kültürünü geliştirmeye devam ediyor.  Bu yılın özel ürünü ise gümüş şişelerde sunulan İlk Hasat 2014 Naturel Birinci. Bu yeni ürün; en çok 2.0 yağ asit oranıyla daha aromatik ve asit oranı daha yüksek olduğu için hem çok doğal hem de doğanın sunduğu şifayı ve lezzeti, aynı oranda yemeklerinizle buluşturuyor. İşte bu yüzden de gurmelerin ve damak zevkine düşkün olanların ilk tercihi olmaya aday.

Ege’nin ışıltılı tazeliğini gümüş şişelerde sunan TARİŞ İlk Hasat 2014 Naturel Birinci, bahar sofralarının yıldızı, yemek davetlerinde ise yıldızlara yaraşır bir hediye olacak.

Tags: dünya mutfaklarıHamur İşleri
Previous Post

Kalbe Giden Yol Emsan’lı Mutfaklardan Geçer

Next Post

Erpiliç ile Mutfakta Pratik Çözümler

Yemek Zevki Editör

Next Post

Erpiliç ile Mutfakta Pratik Çözümler

Bir yanıt yazın Yanıtı iptal et

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

  • Künye
  • Hakkımızda
  • Dergimize Abone Olun
Bize Ulaşın: +90 212 454 22 22

© 2025 IMG - Yemek Zevki

Welcome Back!

Login to your account below

Forgotten Password?

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Log In
No Result
View All Result
  • Ana Sayfa
  • Tarifler
    • Balık Yemekleri
    • Çorba Tarifleri
    • Diyet Yemekleri
    • Dünya Mutfağı
    • Et Yemekleri
    • Hamur İşi Tarifleri
    • Salata Tarifleri
    • Sebze Yemekleri
    • Tatlı Tarifleri
    • İçecek Tarifleri
    • İftar Yemekleri
    • Kek Tarifleri
    • Kurabiye Tarifleri
    • Meze Tarifleri
    • Pasta Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Pilav Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Reçel Tarifleri
    • Tavuk Yemekleri
    • Yöresel Yemekler
  • Video
  • Galeri
  • Sağlık
  • Hakkımızda
  • Künye

© 2025 IMG - Yemek Zevki