5 adet patates
2 dal taze soğan
1/2 demet maydanoz
12 kokteyl zeytin 1 küçük karnabahar
2 yumurta 1 çay bardağı mısır
1 limon
3 çorba kaşığı sıvı yağ Tuz
Dört Mevsim Salatası Tarifi:
Patatesler haşlanıp, kabukları soyulur. Küp küp doğranır. Havuçlar temizlenip rendelenir. Zeytinler halka halka doğranır. Karnabahar haşlanıp minik minik çiçeklerine ayrılır. Servis tabağının ortasına yerleştirilir. Diğer yanda patates, soğan, maydanoz, havuç, tuz, limon suyu, sıvı yağ, tuz karıştırılıp karnabaharların etrafına yayılır. Üzerine mısır ve zeytinler serpilir. Haşlanmış yumurtalar en üste rendelenir.
çok güzel bir tarif, rseemn bir öğün olabilir bir kasesi, yanında yeşil salata ile! Yaşasın taze bezelye:)