Yemek Zevki
Kurukahveci Mehmet Efendi
  • Ana Sayfa
  • Tarifler
    • Balık Yemekleri
    • Çorba Tarifleri
    • Diyet Yemekleri
    • Dünya Mutfağı
    • Et Yemekleri
    • Hamur İşi Tarifleri
    • Salata Tarifleri
    • Sebze Yemekleri
    • Tatlı Tarifleri
    • İçecek Tarifleri
    • İftar Yemekleri
    • Kek Tarifleri
    • Kurabiye Tarifleri
    • Meze Tarifleri
    • Pasta Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Pilav Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Reçel Tarifleri
    • Tavuk Yemekleri
    • Yöresel Yemekler
  • Video
  • Galeri
  • Sağlık
  • Hakkımızda
  • Künye
  • Ana Sayfa
  • Tarifler
    • Balık Yemekleri
    • Çorba Tarifleri
    • Diyet Yemekleri
    • Dünya Mutfağı
    • Et Yemekleri
    • Hamur İşi Tarifleri
    • Salata Tarifleri
    • Sebze Yemekleri
    • Tatlı Tarifleri
    • İçecek Tarifleri
    • İftar Yemekleri
    • Kek Tarifleri
    • Kurabiye Tarifleri
    • Meze Tarifleri
    • Pasta Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Pilav Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Reçel Tarifleri
    • Tavuk Yemekleri
    • Yöresel Yemekler
  • Video
  • Galeri
  • Sağlık
  • Hakkımızda
  • Künye
No Result
View All Result
Yemek Zevki
No Result
View All Result
Bambum Bambum Bambum
Home Tarifler Salata Tarifleri

Domates Ezme Salata

by Yemek Zevki Editör
14 Aralık 2013
in Salata Tarifleri
478 15
0
Domates Ezme Salata
739
SHARES
3.5k
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter

salataaMalzemeler

• 2 adet domates
• 1-2 adet taze acı kırmızı biber (Saman Dağı Biberi)
• 1-2 adet tatlı yeşil biber
• Yarım demet maydanoz
• 1 adet küçük boy soğan (Tercihen beyaz Gaziantep soğanı)
• Kırmızı pul biber (Damak tadınıza göre ayarlayın)
• İsot (Damak tadınıza göre ayarlayın)
• Tuz
• 3 çorba kaşığı sızma zeytinyağı
• 1 çorba kaşığı nar ekşisi

Hazırlanışı

Domatesin kabuğunu soyup çekirdeklerini temizleyin ve domatesleri zar şeklinde çok ince doğrayın. Biberleri de çekirdeklerini temizleyip aynı şekilde küçük küçük doğrayın. Soğanı soyup zar şeklinde doğrayın ve tuz ile ovun. Maydanozu da kıyın. Sos için; Zeytinyağını ve nar ekşisini karıştırın ve sonra salata malzemesi ile iyice karıştırarak tatlandırın. Damak tadınıza göre isotu, pul biberi ekleyerek ayarlayın. En son tuzunu ekleyin, tekrar karıştırın.

Tags: salatalar
Previous Post

Ayva Tatlısı

Next Post

Sake Maki

Yemek Zevki Editör

Next Post
Sake Maki

Sake Maki

Bir yanıt yazın Yanıtı iptal et

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

  • Künye
  • Hakkımızda
  • Dergimize Abone Olun
Bize Ulaşın: +90 212 454 22 22

© 2025 IMG - Yemek Zevki

Welcome Back!

Login to your account below

Forgotten Password?

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Log In
No Result
View All Result
  • Ana Sayfa
  • Tarifler
    • Balık Yemekleri
    • Çorba Tarifleri
    • Diyet Yemekleri
    • Dünya Mutfağı
    • Et Yemekleri
    • Hamur İşi Tarifleri
    • Salata Tarifleri
    • Sebze Yemekleri
    • Tatlı Tarifleri
    • İçecek Tarifleri
    • İftar Yemekleri
    • Kek Tarifleri
    • Kurabiye Tarifleri
    • Meze Tarifleri
    • Pasta Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Pilav Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Reçel Tarifleri
    • Tavuk Yemekleri
    • Yöresel Yemekler
  • Video
  • Galeri
  • Sağlık
  • Hakkımızda
  • Künye

© 2025 IMG - Yemek Zevki