Yemek Zevki
droetker
  • Ana Sayfa
  • Tarifler
    • Balık Yemekleri
    • Çorba Tarifleri
    • Diyet Yemekleri
    • Dünya Mutfağı
    • Et Yemekleri
    • Hamur İşi Tarifleri
    • Salata Tarifleri
    • Sebze Yemekleri
    • Tatlı Tarifleri
    • İçecek Tarifleri
    • İftar Yemekleri
    • Kek Tarifleri
    • Kurabiye Tarifleri
    • Meze Tarifleri
    • Pasta Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Pilav Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Reçel Tarifleri
    • Tavuk Yemekleri
    • Yöresel Yemekler
  • Video
  • Galeri
  • Sağlık
  • Hakkımızda
  • Künye
  • Ana Sayfa
  • Tarifler
    • Balık Yemekleri
    • Çorba Tarifleri
    • Diyet Yemekleri
    • Dünya Mutfağı
    • Et Yemekleri
    • Hamur İşi Tarifleri
    • Salata Tarifleri
    • Sebze Yemekleri
    • Tatlı Tarifleri
    • İçecek Tarifleri
    • İftar Yemekleri
    • Kek Tarifleri
    • Kurabiye Tarifleri
    • Meze Tarifleri
    • Pasta Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Pilav Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Reçel Tarifleri
    • Tavuk Yemekleri
    • Yöresel Yemekler
  • Video
  • Galeri
  • Sağlık
  • Hakkımızda
  • Künye
No Result
View All Result
Yemek Zevki
No Result
View All Result
CaliforniaWalnut CaliforniaWalnut CaliforniaWalnut
Home Tarifler Balık Yemekleri

Deniz Mahsulleri Pazı Sarma

by Yemek Zevki Editör
30 Kasım 2014
in Balık Yemekleri
473 20
0
Deniz Mahsulleri Pazı Sarma
739
SHARES
3.5k
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter

53

Deniz Mahsulleri Pazı Sarma Malzemeler:

> 4 bağ pazı > 300 gram pirinç

> 200 gram bulgur> 4 adet kuru soğan

> 200 gram levrek fileto

> 200 gram somon balığı fileto > 1 demet maydanoz

> 1 demet dereotu > 1 tatlı kaşığı kapari

> 1 çorba kaşığı domates salçası

> 2 diş sarımsak > 1 adet limon

> Tuz, karabiber > Pul biber >

Deniz Mahsulleri Pazı Sarma Hazırlanışı:

Pazıları kaynayan suda 5 dakika haşlayıp buzlu suya alın ve kök kısımlarını bıçak yardımıyla alın. Pirinç ve bulguru yıkayın. Soğanları ince ince doğrayın, bir kap içerisinde karıştırın. Balık filetolarını ince bir şekilde doğrayın. Salça, maydanoz, dereotu ve baharatların hepsini dolma içine ekleyip güzelce harmanlayın. Karışımı pazılara zevkinize göre büyüklükte olacak şekilde sarın. Tencereye dizip üzerini bir parmak geçecek şekilde su ekleyin. Kısık ateşte pişirin. Sıcak veya soğuk olarak servis yapabilirsiniz

Tags: Deniz Mahsulleri Pazı SarmaDeniz Mahsulleri Pazı Sarma TarifiPazı SarmaPazı Sarma MalzemeleriPazı Sarma Tarifi
Previous Post

Hamsili Karalahana Salatası

Next Post

Acılı Bulgur Pilavlı Hamsi Kapama

Yemek Zevki Editör

Next Post
Acılı Bulgur Pilavlı Hamsi Kapama

Acılı Bulgur Pilavlı Hamsi Kapama

Bir yanıt yazın Yanıtı iptal et

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

  • Künye
  • Hakkımızda
  • Dergimize Abone Olun
Bize Ulaşın: +90 212 454 22 22

© 2025 IMG - Yemek Zevki

Welcome Back!

Login to your account below

Forgotten Password?

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Log In
No Result
View All Result
  • Ana Sayfa
  • Tarifler
    • Balık Yemekleri
    • Çorba Tarifleri
    • Diyet Yemekleri
    • Dünya Mutfağı
    • Et Yemekleri
    • Hamur İşi Tarifleri
    • Salata Tarifleri
    • Sebze Yemekleri
    • Tatlı Tarifleri
    • İçecek Tarifleri
    • İftar Yemekleri
    • Kek Tarifleri
    • Kurabiye Tarifleri
    • Meze Tarifleri
    • Pasta Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Pilav Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Reçel Tarifleri
    • Tavuk Yemekleri
    • Yöresel Yemekler
  • Video
  • Galeri
  • Sağlık
  • Hakkımızda
  • Künye

© 2025 IMG - Yemek Zevki